29 / 03 / 2024

Sunay Akın Meydan Merter AVM'de sevenleri ile sohpet etti!

Sunay Akın Meydan Merter AVM'de sevenleri ile sohpet etti!

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; 06 Temmuz Pazar akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Meydan Merter AVM ziyaretçileri ile paylaştı.



Oldukça yoğun ilgi ve katılımın olduğu “Sunay Akın  ile Mahya Işıkları Söyleşisi” çerçevesinde Akın; dinleyicileriyle buluşarak eski ramazanları anlattı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.


Bunun yanında keyifli ve aydınlatıcı Ramazan sohbetlerinin çok değerli konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’da 07 Temmuz Pazartesi akşamı Meydan Merter AVM ziyaretçileriyle buluştu. İftar sonrasında son derece keyifli ve güzel bir söyleşi gerçekleşti.


Meydan Merter AVM’de önümüzdeki haftasonu da etkinlikler devam edecek.


* Orta Oyunu ve Renkli Çocuk Etkinlikleri: 

19 Temmuz saat: 15.00’te Çocuk Yarışmaları, Sosis, Yüz Boyama etkinlikleri ile Orta Oyunu Ramazan’da Meydan Merter AVM ziyaretçilerine  hoş saatler geçirtecek.


* Süheyl ve Behzat Uygur ile Yarışma Etkinliği:

TV ve Show dünyasının sevilen ve bağenilen ikilisi Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler

19 - 26 Temmuz akşamı saat 22.00’de sevenleriyle biraraya gelecek. Birbirinden güzel ve eğlenceli

yarışmalar Meydan Merter AVM ziyaretçilerini bekliyor.


Hız kesmeden devam edecek etkinliklerle Ramazan akşamlarına ayrı bir lezzet katacak olan Meydan Merter AVM, tüm ziyaretçilerini, tüm aile fertlerini bekliyor… 


Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya “ Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Sunay Akın ile Ramazan Söyleşilerimiz  çok büyük ilgi ve katılımla gerçekleşti. İki ustanın doyumsuz sohbeti büyük beğeni topladı.Bunun yanında  Meydan Merter AVM olarak önümüzdeki hafta da Ramazan etkinliklerimiz devam edecek’’ dedi. 




Geri Dön