28 / 03 / 2024

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.



DÖRT ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak. 


Antalya'da 2004 yılında kurulan Turaçlar Turizm A.ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, Antalya'nın yanı sıra,  İzmir  bölgesinde ilk otelini haziran ayında açıyor. Antalya'nın Side bölgesinde 5 yıldızlı Kumköy Beach, Evren Beach, Elita Beach ve Antalya merkezde Hotel Su otellerine sahip grubun İzmir'deki ilk oteli, Özdere'de 5 yıldızlı Efes Royal Beach olacak. Grup, İzmir'de aynı bölgede üçü de 5 yıldızlı Taç Mahal ve adı henüz belirlenmeyen bir otelle, Seferihisar'da denize sıfır termal otelini yapacak. 


Özdere'deki diğer iki tesisten birinin projesinin Taç Mahal'le birebire yakın düzeyde olacağını belirten Ünal, bölgede imar uygulamalarının sürdüğü ve biter bitmez hemen projenin yapımına başlanacağını kaydetti.


Hürses Antalya


Geri Dön