29 / 03 / 2024

Sunis'ten Seferihisar'a 4 otel!

Sunis'ten Seferihisar'a 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.



Antalya'da dört ve beş yıldızlı 5 otel ile hizmet veren Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Antalya'da 2004 yılında kurulan Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, İzmir'deki ilk otelini Haziran ayında açacak. Antalya'nın Side bölgesinde 5 yıldızlı otellerle hizmet veren grubun İzmir'deki ilk oteli Özdere'de 5 yıldızlı Efes Royal Beach olacak. Grup, İzmir'de aynı bölgede üçü de 5 yıldızlı Tac Mahal ve adı henüz belirlenmeyen bir otelle, Seferihisar'da denize sıfır termal otelini yapacak. Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Özdere'de 45 dönüm, bitişiğinde 67 dönüm, 1 km mesafede 40 dönüm ve 20 km mesafede Seferihisar Doğanbey'de 120 dönüm araziler satın aldıklarını belirtti. Ünal, İzmir'deki ilk otel Efes Royal Beach'in Haziran'da hizmete gireceğini dile getirdi. Otel daha açılmadan o bölgeyle daha önce hiç çalışmamış acentelerin üç özel uçak koyduğunu anlatan Ünal, doluluk oranının yüzde 70'in üzerinde olduğunu, ağırlıklı Alman, Slovak, Çek ve Macar turistlerin geleceğini dile getirdi.


Mimarlar Hindistan'a gidecek

Özdere'deki diğer iki tesisten birinin projesinin Tac Mahal'le birebire yakın düzeyde olacağını belirten Ünal, bölgede imar uygulamalarının sürdüğü ve biter bitmez hemen projenin yapımına başlanacağını dile getirdi. Mimarlarıyla birlikte Hindistan'a gideceklerini söyleyen Ünal, burada Tac Mahal'in birebir ölçülerinin alınacağı ve incelemeler yapılacağını, projenin buna göre şekillendirileceğini dile getridi.


Geri Dön