19 / 04 / 2024

Sunset Park Caddebostan'da 652 bin 500 TL'ye daire!

Sunset Park Caddebostan'da 652 bin 500 TL'ye daire!

KENTPARK Gayrimenkul- Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı.



KENTPARK Gayrimenkul- Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı. Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, Sunsetpark Caddebostan'da konut sahiplerine en konforlu yaşamı sunma amacıyla çevre dostu bina özellikleri kazandırdıklarını, böylece yaşayanların elektrik, su, aidat gibi giderlerini azaltırken, aile bütçelerine de katkıda bulunacaklarını söyledi. 


YENİ PROJELER DE YEŞİL 

Projedeki hak sahiplerinin çevre dostu bina konusunda kendilerinden böyle bir talepte bulunmamalarına rağmen, yeşil bina sertifikasyon sürecini başlattıklarına dikkat çeken Sertaç Kıyıcı, bundan sonraki yenileme projelerini de yeşil binalar olarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 35 daire ve 3 dükkandan oluşan proje, 15 milyon lira yatırımla hayata geçirildi. Projede fiyatlar, 652 bin 500 liradan başlıyor. 75 metrekare 1+1 dairelerin yanı sıra 3+2 ve 4+2 konut seçeneklerinin de yer aldığı Caddebostan Sunsetpark projesinde yüzde 1 KDV ayrıcalığı ile satışlar devam ediyor. 


Sabah


Geri Dön