28 / 03 / 2024

Sur Çelik Kapı'dan yeni hedefler!

Sur Çelik Kapı'dan yeni hedefler!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, 2014 yılının Sur Çelik Kapı ve sektör açısından genel değerlendirmesini yaparak başladığı konuşmasında markalaşma çalışmalarına ve Sur Çelik Kapı'nın sektördeki algısına değindi.



Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, 2014 yılının Sur Çelik Kapı ve sektör açısından genel değerlendirmesini yaparak başladığı konuşmasında markalaşma çalışmalarına ve Sur Çelik Kapı'nın sektördeki algısına değindi. İnvasyona verdikleri önemle sektörde farklılaştıklarını belirten Pekgüzel, önümüzdeki dönemde Sur Çelik Kapı'nın tasarımları ile adından söz ettireceğini  ve 2015 yılının 'tasarım yılı' olacağını vurguladı.  


Toplantıda söz alan  bir diğer isim Sur Çelik Kapı Satış ve Pazarlama Direktörü Şükrü Aktar  konuşmasında 7/24 Call Center ve Çilingir Hizmeti, Hırsızlık Garantisi gibi Sur Çelik Kapı'yı sektörde öncü yapan değerlerin önemine değinirken, 2014 yılı satış ve büyüme rakamları ile birlikte yılının değerlendirmesini yaparken, 2015 yılı hedefleriyle de ilgili olarak bayilerini bilgilendirdi.


Büyük bir ailenin ferdi olmanın keyif ve gururu ile bir araya gelen bayilerden,  uzun yıllar Sur Çelik Kapı ile birlikte çalışanlar plaket ile ödüllendirildi.


Antalya’da gerçekleşen buluşma son gece Zeynep Dizdar'ın sahne almasıyla coşkuyla tamamlandı.


 



Geri Dön