24 / 04 / 2024

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.



Kurulduğu günden bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, başarılı çalışmalarıyla büyümeye devam ediyor. 


1992 yılından bu yana prestijli projelere imza atan Sur Yapı, tecrübesiyle sektöre yön vermeyi sürdürüyor. 3 buçuk milyon m2'den fazla yaşam alam üreten Sur Yapı, edindiği güçlü marka algısı ile konut projelerinin yanı sıra firmalara yönetim ve iş merkezleri de inşa ediyor. Ayrıca 2007 yılından itibaren enerji sektöründe de faaliyet gösteren Sur Yapı, hidroelektrik santrali ve rüzgar enerjisi santrali ile yenilenebilir enerji yatırımlarına ara vermeden sürdürüyor.


Proje aşamasından başlayarak, geliştirme, mimari, yapım, üretim ile anahtar teslimi iş yapan Sur Yapı, lüks, kalite ve sadeliği bir arada sunuyor. Sur Yapı gerçekleştirdiği projelerinin bulundukları bölgelere değer katması için çalışmalar yürütüyor, insan öğesini merkezine alarak insan için ideal olanı üretmeyi kendine görev ediniyor. 


SUR YAPI YENİ KONUT PROJELERİ İLE FARK OLUŞTURUYOR 

Sur Yapı konut inşa etmenin ötesinde sosyal imkanlarla donatılmış, doğayla barışık, gelecek nesil yaşam alanları üretiyor. Sırasıyla Greenium, Selvice Evler, Villa Sera, Dorapark, Mahalle İstanbul, Adapark, EXEN İstanbul, Metrogarden, Corridor, Tilia, İdilia, Vitrin, Bursa MARKA Rezidans ve AVM, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerini hayata geçiren Sur Yapı, projeleriyle yatırımcılara prestij ile konforu bir arada sunuyor. 


OFİS YAŞAMINA YENİ BİR SOLUK GETİRİYOR 

Sur Yapı, markalı konut üretiminin yanı sıra iş merkezi ve ofis projeleriyle de sektördeki faaliyetlerini yürütmektedir. Sur Yapı, Eyüp'te yapımına başladığı Axis İstanbul Ofis ve AVM ile Ümraniye'de ^tpımma başlayacağı EXEN Ofis ve AVM ile iş hayatına yeni bir soluk getiriyor. Tüm bunların yanı sıra Sur Yapı, 3M, Novartis, Total, Opet, Sony, Bosch-Siemens, Nobel İlaç, Casper, Aviva, İsviçre Hayat Sigorta gibi birçok ulusal ve uluslararası firmaların yönetim merkezlerini de inşa ederek çok sayıda A plus ofis ve iş merkezi projesine imza attı. 


AVM SEKTÖRÜNDE SUR YAPI İZİ... 

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı'nın iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti. Bulundukları bölgelerde ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliği sunan projeler, kısa zamanda benimsenerek çekim merkezleri haline geldi. AVM sektöründeki atağını sürdürmeye devam eden Sur Yapı, geçtiğimiz Kasım ayında Bursa MARKA Rezidans ve AVM. 

ile Axis İstanbul Ofis ve AVM projelerinin inşasına başladı. Bursa'da yer alan 220 mağazadan oluşan 5 katlı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin, lüksün Bursa'daki yeni adresi olması bekleniyor. Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğinde hayata geçirilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi ise günlük yaşamı kolaylaştıracak her türlü seçeneği ziyaretçilerine sunacak.

 

ENERJİ YATIRIMLARINA SON HIZ DEVAM 

2007 yılında enerji alanında da yatırımlar gerçekleştiren Sur Yapı, 4 adet hidroelektrik santrali ve 2 adet rüzgar enerjisi santrali projesi yürütüyor. Enerji yatırımlarına devam edecek olan Sur Yapı, enerji alanındaki çalışmalarına hızla devam ediyor. 


SÜPER MARKA LİSTESİNDE 

Sur Yapı, AC Nielsen ve sektör kuruluşlarının başkanlarından ve otorite isimlerden oluşan seçici kurul üyelerinin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer aldı. Tüketiciler tarafından tercih edilen ya da tercih edilmek istenen markaların yayınlandığı listeye giren Sur Yapı, başarısını bir kez daha kanıtladı. Uluslararası bağımsız bir otorite olan ve Türkiye'de iki yılda bir liste açıklayan Superbrands, marka yönetimi konusunda üstün başarı gösteren firmalann dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlıyor. 


Yeni Şafak


Geri Dön