18 / 04 / 2024

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı!

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı!

Sur Yapı, kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "2014 yılı çok umut verici ve dinamik bir yıl olarak geçti" dedi.



2014 yılını şirket olarak oldukça verimli kapattıklarını dile getiren Altan Elmas ile 2015 yılı projelerini konuştuk. 2015 yılında öncelikli olarak mevcut konut, ofis ve AVM yatırımlarına devam edeceklerini belirten Elmas, yeni yatırımlara da başlayacaklarının müjdesini verdi. 


İstanbul dışında da olacak

2015'te sadece İstanbul'da değil, başka kentlerde de proje geliştireceklerini söyleyen Elmas, 'İzmir Bayraklı'da AVM, rezidans, marina ve otelden oluşan prestijli karma bir projeye başlıyoruz" dedi. Sur Yapı bu projelerin dışında İstanbul'da ise hem Avrupa hem de Anadolu yakasında 4 yeni konut projesinin lansmanmı gerçekleştirecek. 


Elmas, Sur Yapı olarak önem verdikleri kentsel dönüşüm kapsamında da İstanbul ve dışında olmak üzere 4 kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmalarının devam ettiklerini dile getirdi. Elmas ayrıca, AVM konusunda da mevcut 4 projelerine 2015 yılı içerisinde İstanbul ve  İzmir  olmak üzere 2 yeni proje daha eklemeyi planladıklarını açıkladı. 


Süreç işliyor

Sur Yapı, hali hazırda ise mevcut projelerindeki satışlara devam ediyor. Şirketin satış sürecini sürdürdüğü projeleri arasında; Ümraniye'de Exen İstanbul, Güneşli'de Corridor Rezidans, Sultanbeyli'de İdilia, Sultangazi'de Vitrin konut projeleri ile Eyüp'te Axis İstanbul ofis projesi yer alıyor. Şirket ayrıca, 13 Kasmı'da lansmanmı yaptığı Bursa'nm Nilüfer ilçesinde yer alan Sur Yapı Marka projesinde de rezidans ve home-ofıs satışlarını devam ettiriyor. 


Posta


Geri Dön