29 / 03 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.



İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul'un ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu yer alıyor. Proje  Sur Yapı  imzası ile yükseliyor.


Sur Yapı  Axis İstanbul  satılık ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlenen projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa Ofisleri spor salonu, arşiv odası,  hobi ve oyun odası, print center, kafeler, fitness center, geniş lobi alanları, toplantı salonları, AVM, restoranlar, oturma terasları, kat bahçeleri, sinema salonları gibi sosyal olanaklara sahip.


Metrobüse 600 metre mesafede olan Axis İstanbul projesi; Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis büyüklükleri 74 ile 210 metrekare arasında değişiyor, isteğe göre 7 bin 500 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön