25 / 04 / 2024

Sur Yapı Çamlıca projesi satışa çıkıyor! M²'si 5 bin TL'ye!

Sur Yapı Çamlıca projesi satışa çıkıyor! M²'si 5 bin TL'ye!

Sur Yapı Çamlıca projesi iki hafta içinde resmi olarak satışa çıkacak



Sur Yapı Çamlıca'da inşa edeceği 1.100 konutu iki hafta içinde resmi satışa çıkaracak. Sur Yapı Çamlıca'da 8 ila 13 katlı yedi adet yatay blok ve ikiz kuleler bulunacak. Kuleler 44 katlı olarak tasarlandı. Projede kat bahçeleri bulunacak.

Sur Yapı Çamlıca'da stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alacak. Konutların metrekareleri henüz belirlenmedi. Metrekare satış fiyatları 5 bin TL ile 6 bin TL arasında olacak.

Sur Yapı Çamlıca'da şu an ön talep toplanıyor. Proje toplam 150 bin metrekare alana inşa edilecek. Projenin tasarımını ise Mimar Bünyamin Derman gerçekleştirdi.

Sur Yapı Çamlıca'da yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş parkurları, güneşlenme terasları gibi özellikler bulunacak. Üç etaptan oluşacak olan projede teslimler etap etap iki yıldan başlayan sürelerle gerçekleşecek.

 0 216 316 72 67

Ön talep için tıklayınız

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


 


Geri Dön