25 / 04 / 2024

Sur Yapı Corridor'da son 17 daire!

Sur Yapı Corridor'da son 17 daire!

Firma: Sur Yapı

Proje: Corridor

Sur Yapı Corridor'da son 17 daire kaldı. Kalan dairelerin tamamı 1 oda 1 salondan meydana geliyor. Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede daire fiyatları 348 bin TL'den başlıyor.



Bağcılar'ın güneşli bölgesinde hayata geçirilen Corridor Rezidans projesinde satışlar devam ediyor. Proje  Sur Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 


Sur Yapı Corridor'da son 17 daire kaldı. Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sur Yapı Corridor 7 blok olarak inşa ediliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 


Güneşli Corridor Rezidans projesinde daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 4 ara ödeme ve onunda dışında kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor. 


Çeşitli sosyal alanlara yer verilen Corridor Sur Yapı projesinde otopark, avm, fitness center, vitamin bar, yüzme havuzu, teraslar, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, güvenlik mevcut. 


Corridor Rezidans iletişim 

Tel: 444 5 787

Web: http://www.suryapicorridor.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön