28 / 03 / 2024

Sur Yapı Evleri'nde yüzde 1 peşinat! Ödeme kampanyası!

 Sur Yapı Evleri'nde yüzde 1 peşinat! Ödeme kampanyası!

Firma: Sur Yapı

SUR YAPI, Exen İstanbul, Corridor ve Adapark projelerinin gelecekteki sakinleri için 31 Aralık 2012 tarihine dek sürecek olan özel bir yılsonu kampanyası tasarladı.




3 farklı konseptle sahiplerini değişik yaşam modellerine davet eden Exen İstanbul, Corridor ve Adapark projeleri yatırım boyutuyla da sahiplerine avantaj sağlıyor.


“Dolar, Euro, Mevduat? Bizce En İyi Yatırım  Sur Yapı  Projeleri’nde Güzel Bir Hayat” sloganıyla duyurusu yapılan kampanya, başlangıç tarihi olan 8 Aralık 2012’den itibaren yatırımcı ve oturumcuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu özel yılsonu fırsatında SUR YAPI, gelecekteki sakinlerinin,  


Yüzde1 peşinat - 120 Ay Vade  


Banka Kredisi ve Peşinat tutarına yüzde 10 İndirim


Yüzde 40 Peşinat - 36 Ay 0 Faiz olanaklarıyla bu özgün projelerden daire sahibi olmasını kolaylaştırdığı gibi daire sahibi adaylarını günlük değişimlere değil kalıcı değerlere yatırım yapmaya da davet ediyor.


 Sur Yapı Evleri nde yüzde 1 peşinat! Ödeme kampanyası!


1. etabında yaşamın başladığı Exen İstanbul Projesi’nin özgün ayrıcalıkları, yatırım fırsatına dönüşüyor.


Çamlıca eteklerinde Altunizade – Çekmeköy hattında yer alan ve Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımı ödüllü Exen İstanbul projesi, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ’ne 5’er dakika mesafedeki özel konumuyla Anadolu Yakası’nın en dikkat çekici projeleri arasında yer alıyor. Exen İstanbul projesi, sakinlerine hem kârlı bir yatırım fırsatı hem de her detayı düşünülmüş, konforun doğayla kesiştiği sıra dışı bir yaşam alanı vaat ederken; yatay yaşam alanlarında dev bahçe, güneş panelleriyle ısıtılan yüzme havuzu, fun golf sahası, her daireye kat bahçesi, mini futbol sahası, meyve bahçeleri, 1 kilometrelik bisiklet parkuru, gölet ve açık fitness alanları gibi konfor unsurlarını da bir arada sunuyor. Rezidans olarak yapılandırılan dikey yaşam alanlarında da resepsiyon, vale, concierge hizmetlerinin yanı sıra 27. katta yer alan özel spor tesisinde eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde masaj odası, buhar banyosu, fitness alanı, sauna ve yüzme havuzu konforu da Exen İstanbul rezidans sakinlerinin yararlanacağı özel ayrıcalıklardan bazıları. Kuaförden markete, lostra salonundan kafe ve restoranlara uzanan tüm modern yaşam unsurlarının yanı sıra, Exen İstanbul sakinleri ayrıca ev otomasyon sistemiyle tek panelden güvenlik kamerası görüntüleri, hava ve yol durumu gibi bilgilere erişim kolaylığına da sahip olacaklar.  Tamamı peşin ödemelerde %10+%5 indirim fırsatıyla Çamlıca eteklerinde Exen İstanbul projesinden daire sahibi olanlar finans, ticaret, alışveriş ve doğal yaşamın kesişme noktasında kârlı bir yatırım yapmış olmanın keyfini de yaşayacaklar.  


 Sur Yapı Evleri nde yüzde 1 peşinat! Ödeme kampanyası!


%10 lansman indirimiyle Güneşli Corridor projesi farklı blok yapıları, özgün mimari tasarımıyla bölgesel dönüşümün itici gücü olmaya aday!


SUR YAPI tarafından “İçinden Hayat Geçer” sloganıyla tasarlanan ve Güneşli’de konumlandırılan Corridor projesi, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan 7 blokta 505 konut ve 270 milyon TL yatırım değeriyle yeni sakinlerini karşılamaya hazır. Yalçın Koreş Caddesi’yle Mimar Sinan Caddeleri’ni zemin katta birbirine bağlayan Corridor Projesi, sahip olduğu çarşı konseptindeki cadde mağazalarıyla seçkin mağaza ve dükkânlara ev sahipliği yapacak. Özgün mimarisiyle pasif doğal aydınlatma ve maksimum ısınma özelliğini taşıyan Corridor Projesi ayrıca 1300 metrekarelik alanda çocuklar için oyun sahasından, fitness’e, kapalı havuzdan dinlenme alanlarına, saunadan güneşlenme alanlarına uzanan avantajlara sahip. Corridor projesinde özgün mimari çizgiler öne çıkarken, stüdyodan 4+1’e uzanan farklı daire seçenekleri, sakinlerine sunduğu canlı sosyal yaşamla da yoğun ilgi görüyor. Cadde mağazaları konsepti, projenin yaşam alanlarıyla bütünlük sağlayarak sakinlerine hem yatırım hem de oturum için çok cazip bir seçenek sunuyor.


 Sur Yapı Evleri nde yüzde 1 peşinat! Ödeme kampanyası!


Projede ayrıca tamamı peşin ödemelerde lansman indirimine ilave % 5 indirim uygulanıyor.


Sancaktepe Adapark projesinde büyük şehir olanaklarından kopmadan doğayla iç içe huzurlu bir yaşam modeli yüzde 10 kampanya indirimiyle yeni sahiplerini bekliyor.


16 blok ve 826 daireden oluşan 1. ve 2.etaplarında yaşamın başladığı Sur Yapı Adapark Projesi, büyük şehir olanaklarını doğal yaşam unsurlarıyla harmanlayarak farklı bir yaşam konsepti vaat ediyor. Göletler, adacıklar ve meyve bahçeleriyle sakinlerini karşılayan Adapark Projesi, şehir yaşamından kopmadan İstanbul’un stresinden uzaklaşmayı hedefleyenlerin ilk tercihi olmaya aday. Adapark projesi açık-kapalı oyun alanları ve medya salonlarıyla çocuklar için cazip ve keyifli bir sosyal yaşam sunarken, yetişkinler için de göletlerle çevrili rekreasyon alanları, su yolları, bay-bayan sauna, pilates, aerobik salonu, bisiklet ve yürüyüş parkuruyla doğal yaşamın içinde güvenli ve sağlıklı bir yaşam modeli sunuyor.  


 Projede ayrıca tamamı peşin ödemelerde kampanya indirimine ilave % 5 indirim uygulanıyor.


www.suryapi.com.tr

0216 556 08 00


Geri Dön