29 / 03 / 2024

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL'ye 2+1 daire!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL'ye 2+1 daire!

Firma: Sur Yapı

Proje: Gölbahçe Evleri

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir yatırıma daha imza atıyor. İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. Projede 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor.



Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir yatırıma daha imza atıyor. İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla  Gölbahçe Evleri  projesinin yapımına başlıyor. 21 dönüm arsa üzerine inşa edilecek projenin içerisinde 7.000 m² göl ve bahçe alanı bulunuyor. Hayata geçirdiği projelerle Sultanbeyli bölgesinin dönüşümünde lokomotif rol üstlenen Sur Yapı, bu misyonunu yeni projesi ile sürdürmeye devam edecek.


Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, Sultanbeyli’de 150 milyon TL’lik yatırımla Gölbahçe Evleri projesini hayata geçiriyor. Lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunan Sur Yapı, 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek. Projede göl, bahçe ve çocuklar için özel alanlar dışında ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak. 


Nisan 2014 tarihinden bugüne bölgeye 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1000’in üzerinde konut sattıklarını söyleyen  Sur Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3. Köprünün tamamlanması, kuzey Marmara yolunun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz” dedi. 


Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL ye 2+1 daire!


Projenin en büyük farklılığının çocuklar için Gölbahçe içerisinde oluşturulan; zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı oyun ve spor alanları olduğunun altını çizen Altan Elmas, “Çocuk ailenin de toplumunda gözbebeği. Çocukların ayaklarının toprağa basarak, hayatı özgürce deneyimleyecekleri bir proje planladık. Doğadan kopmadan sıra dışı alanlar oluşturacak şekilde klasik oyun alanlarından uzak durduk. Peyzaj mimarisinde konsepsiyonel tasarımlar oluştururken, oyun alanlarını özellikle farklı yaş guruplarına uygun, uzman görüşlerinden faydalanarak kurguladık” dedi. 

Göl ve bahçe içerisinde bir yaşam Gölbahçe Evleri’nde!

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Şehir yaşamında kurulan doğa ile iç içe yaşam hayali Gölbahçe Evleri’nde gerçeğe dönüşecek. Göl, gölet ve su parklarının hakim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu. Özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşacak. 


Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL ye 2+1 daire!

Gölbahçe Evleri’nde bisiklet ve yürüyüş keyfi!

Sur Yapı prestiji ile inşasına başlanan projede yeşilin, suyun ve çocuklar için oyunların keyfi doyasıya yaşanacak. Bunun yanı sıra içinde bulunduğu sosyal ve sportif donatılarıyla avantaj sağlayan proje sakinlerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralayacak. 6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek. Site içerisinin trafiğe kapalı olması nedeniyle site çevresinde sadece çocuk sesleri ve kuş cıvıltıları hakim olacak. 

Gölbahçe Evleri’nde çocuklara özel bir dünya tasarlandı! 

Gölbahçe Evleri’nde çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyecek, hayal güçlerini çalıştıracak ve deneyimleyerek öğrenmelerini sağlayacak şekilde birbirinden farklı ve eğlenceli oyun/spor olanları oluşturuldu.  Bu kapsamda Gölbahçe Evlerinde, korsan gemisinden denge oyunlarına, ağaç evlerden Kızılderili evlerine, oyun meydanından özel oyun bahçelerine, su ve kum oyunu tulumbadan zemin oyunlarına (büyük scrabble – satranç - dama), oyuncak helikopterden trene, tramboliden masa tenisine, duvar tenisinden kaykay pistine, pergola alanlarından, basketbol ve voleybol sahasına, dart alanlarından mini futbol sahasına, duvar tenisinden koşu pistine kadar birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak.  Bütün bunların yanı sıra göletlerin yer aldığı projede; sosyal tesisler, gölün üzerine terasla uzanan kafeler, yürüyüş yolları, su köprüleri, kamelyalar, modern çardaklar, ahşap dekler, fitness alanları, iki adet üzeri açılabilen ve doğal ışığı alabilen yüzme havuzları gibi imkanlarla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunulacak.

Ayrıca proje içerisinde yer alan ticari alanlarda Gölbahçe Evleri sakinleri her türlü günlük ihtiyacını karşılayabilecek. 


Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL ye 2+1 daire!

Gölbahçe Evleri’nde Lansmana Özel 1+1 fiyatına 275 bin TL’den başlayan fiyatlarla 2+1 daireler!

Gölbahçe Evleri’nde 1+1 fiyatına 2+1 daire sahibi olunabilecek. Projede 2+1 70 metrekare daireler, 1+1 fiyatına 275 bin TL’den satışa sunulacak.  60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde %10 lansman indirimine ek %10 indirim daha sağlanacak. 

Gölbahçe Evleri lokasyonu ile avantajlı!

Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede yer alacak. Benzersiz lokasyonuyla avantaj sunan proje, aynı zamanda hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhında bulunacak. Gölbahçe Evleri 100 dönümlük üniversite alanının yanı başında, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne ve ihale aşamasında olan metro hattına komşu konumda yer alacak.Ayrıca Gölbahçe Evleri, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak otoyolun bağlantı yollarına çok yakın konumda yer alıyor.



Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/




Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor.


21 dönüm arsa üzerine inşa edilecek projenin içerisinde 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunan Sur Yapı, 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek. Projede ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak. 


Akşam




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sur Yapı, Sultanbeyli’deki Gölbahçe Evleri’ni 150 milyon TL yatırımla inşa edecek. 227 konuttan oluşan proje için Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, “3. köprünün tamamlanması, kuzey Marmara yolunun devreye girmesi ile bu bölgenin değeri daha da artacak” dedi.


Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, Sultanbeyli’de 150 milyon TL’lik yatırımla Gölbahçe Evleri projesini hayata geçiriyor. Şirket Sultanbeyli’de, 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konut inşa edecek. Projede göl, bahçe ve çocuklar için özel alanlar dışında ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak.


1000 KONUT SATTI


Nisan 2014 tarihinden bugüne bölgeye 1000’in üzerinde konut sattıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3. köprünün tamamlanması, Kuzey Marmara yolunun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz” dedi. Projenin en büyük farklılığının çocuklar için Gölbahçe içerisinde oluşturulan, zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temada oyun ve spor alanları olduğunun altını çizen Altan Elmas, “Çocuk ailenin de toplumun da gözbebeği. Çocukların ayaklarının toprağa basarak hayatı özgürce deneyimleyecekleri bir proje planladık. Doğadan kopmadan sıra dışı alanlar oluşturacak şekilde klasik oyun alanlarından uzak durduk. Peyzaj mimarisinde konsepsiyonel tasarımlar oluştururken, oyun alanlarını özellikle farklı yaş gruplarına uygun, uzman görüşlerinden faydalanarak kurguladık” dedi.


YÜZDE 10+10 LANSMAN İNDİRİMİ


6 konut bloğunun çevresini saran ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri bisiklet de sürebilecek. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşinatın üzerine banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde10 indirim daha sağlanacak.


GENİŞ AİLELER İÇİN DE DAİRELER OLACAK


Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Şehir yaşamında kurulan doğa ile iç içe yaşam hayali Gölbahçe Evleri’nde gerçeğe dönüşecek. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu. Proje, özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, geniş teraslı dubleks dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşacak.



Habertürk




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sur Yapı, Sultanbeyli'de yeni bir yatırıma daha imza atıyor. İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. 21 dönüm arsa üzerine inşa edilecek projenin içerisinde 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunan Sur Yapı, 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek. 



Yeni Şafak






Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sur Yapı, Sultanbeyli'de yeni bir proje daha yapacak. Şirket, 150 milyon lira yatırımla Gölbahçe Evleri'nin yapımına başlıyor. Göl, gölet ve su parklarının hakim olduğu proje, 227 konuttan oluşacak. Özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, teraslı dublex dairelerle 2+1,3+1 ve 4+1'ler yer alacak. Gölbahçe'de 70 metrekarelik 2+1 daireler 275 bin liradan satılacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin/banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak. 

BÖLGENİN DEĞERİ ARTACAK 


Nisan 2014'ten bu yana bölgeye 600 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3. Köprü'nün tamamlanması, Kuzey Marmara Yolu'nun devreye girmesiyle değerinin daha da artacağım düşünüyoruz" diye konuştu. 


Posta




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sur Yapı, Gölbahçe Evleri projesine başlıyor Sur Yapı, Sultanbeyli'de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek olan Sur Yapı, lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunuyor. 7 bin metrekarelik göl ve bahçe alanı bulunan projede çocuklar için özel alanlar dışında ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak. Gölbahçe Evleri'nde 1+1 fiyatına 2+1 daire sahibi olunabilecek. Projede 2+170 metrekare daireler, 1+1 fiyatına 275 bin TL'den satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak. Nisan 2014 tarihinden bugüne bölgeye 600 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1000'in üzerinde konut sattıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3. köprünün tamamlanması, Kuzey Marmara Otoyolu'nun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz" dedi. 

Dünya


Haber Vatan gazetesinde şu şekilde yer aldı;

Sultanbeyli’de yaklaşık 1.000 konut satan Sur Yapı, bu bölgedeki yeni projesi Gölbahçe Evleri’ni satışa çıkardı. Fiyatların 275 bin liradan başladığı projede çocuklara özel alanlar var

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir projeye daha başlıyor. Bölgede İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerini hayata geçiren  Sur Yapı, şimdi de 150 milyon lira yatırımla Gölbahçe Evleri projesini satışa çıkarıyor. 21 dönüm arsa üzerinde 6 blokta toplam 227 konutun yer alacağı Gölbahçe’de 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Projedeki 2+1 dairelerin fiyatı lansmana özel 275 bin TL’den satışa sunulacak. 

 
Yüzde 10 indirim var

 
Projede, özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, geniş teraslı dubleks dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1’ler bulunacak. Projede 2+1, 70 metrekare daireler, 1+1 fiyatına 275 bin TL’den satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin+banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak. Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhında bulunacak. Gölbahçe Evleri, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve ihale aşamasında olan metro hattına komşu konumda yer alıyor.

 
Çocuklar için özel alanlar

 
İNŞAATI başlayan projede sosyal ve sportif donatı alanları bulunuyor. 6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda bisiklet de sürebilecek. Site içerisi trafiğe kapalı olacak. Gölbahçe Evleri, çocuklar için renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Vatan



Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Sur Yapı, Sultanbeyli'de 4'üncü projesi olan Gölbahçe Evleri'ni hayata geçiriyor. 227 konuttan oluşan proje 150 milyon liraya mal olacak


Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, Sultanbeyli'de 150 milyon TL'lik yatırımla Gölbahçe Evleri projesini hayata geçiriyor. 21 dönüm proje alanında gerçekleşen proje, 6 blokta toplam 227 konuttan oluşacak. Nisan 2014'ten bu yana bölgeye 600 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1000'in üzerinde konut sattıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3'üncü Köprü'nün tamamlanması, Kuzey Marmara yolunun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz" dedi. Projede göl, bahçe ve çocuklar için özel alanlar dışında ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak. Elmas, "Çocukların ayaklarının toprağa basarak, hayatı özgürce deneyimleyecekleri bir proje planladık. Doğadan kopmadan sıra dışı alanlar oluşturacak şekilde klasik oyun alanlarından uzak durduk. Peyzaj mimarisinde konsepsiyonel tasarımlar oluştururken, oyun alanlarını özellikle farklı yaş gruplarına uygun, uzman görüşlerinden faydalanarak kurguladık" diye konuştu.

4'ÜNCÜ PROJE 

Sultanbeyli'de daha önce İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerini hayata geçirdiklerini anlatan Elmas'ın verdiği bilgilere göre projedeki konutlar geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşacak. Projede 2+1 70 metrekare daireler, 275 bin TL'den satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak.

Sabah



Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra 150 milyon lira yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. 21 dönüm arsa üzerine inşa edilecek projenin içerisinde 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. 

Lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunan Sur Yapı, 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek. Projede göl, bahçe ve çocuklar için özel alanlar dışında ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak.  Hayata geçirdikleri projelerle Sultanbeyli bölgesinin dönüşümünde lokomotif rol üstlendiklerini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Nisan 2014 tarihinden bugüne bölgeye 600 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1000’in üzerinde konut sattıklarını söyledi. 

Çocuk odaklı

Elmas, bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdiklerini anlatarak, “3. Köprü’nün tamamlanması ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun devreye girmesiyle bu bölgenin değerinin daha da ARTacağını düşünüyoruz” dedi. Projenin en büyük farklılığının çocuklar için Gölbahçe içerisinde oluşturulan, zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı Oyun ve spor alanları olduğunu kaydeden Elmas, “Çocukların ayaklarının toprağa basarak, hayatı özgürce deneyimleyecekleri bir proje planladık. Doğadan kopmadan sıradışı alanlar oluşturacak şekilde klasik oyun alanlarından uzak durduk. Peyzaj mimarisinde konsepsiyonel tasarımlar oluştururken, oyun alanlarını özellikle farklı yaş gruplarına uygun, uzman görüşlerinden faydalanarak kurguladık” dedi.


Yüzde 10 indirim

Gölbahçe Evleri’nde 2+1 70 metrekare daireler, 275 bin liradan liradan satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme seçeneğinin bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak. Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede yer alacak. Proje, aynı zamanda hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında bulunacak.

Hürriyet 


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, Sultanbeyli'de 150 milyon TL'lik yatırımla Gölbahçe Evleri projesini hayata geçiriyor. Lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunan Sur Yapı, 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek. 

Ekonomist


projeye sor



Geri Dön