25 / 04 / 2024

Sur Yapı İdilia Evleri'nde yüzde 10 indirim avantajı! 1.067 TL taksitle!

Sur Yapı İdilia Evleri'nde yüzde 10 indirim avantajı! 1.067 TL taksitle!

Firma: Sur Yapı

Proje: İdilia Evleri

Sur Yapı'nın Sultanbeyli'de inşa ettiği ve içinde 1+1, 2+1, 3+1 ile 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Sur Yapı İdilia Evleri'nde satışlar başladı. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...



Sur Yapı  İdilia Evleri  satışa çıktı. Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılan  Sur Yapı  İdilia Evleri 300 konutluk bir proje olarak inşa ediliyor.


İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Sur Yapı İdilia Evleri, Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 


Sinpaş Liva'nın hemen yanında konumlandırılan Sur Yapı İdilia Evleri'nde lansman öncesi öncelikli daire seçme imkanı bulunuyor. Doğanın tüm renklerinin bir arada olduğu, muhteşem peyzaj düzenlemesi ve TEM ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın lokasyonuyla dikkat çeken Sur Yapı İdilia Evleri'nde rüya gibi yaşam fırsatı sunuluyor.


Yüzde 10 inidirm avantajı ile konut satın alıanbilen Sur Yapı İdilia Evleri projesinin satışları Metrogarden satış ofisinden yapılıyor.


Sur Yapı İdilia Evleri'nde 1.067 TL'den başlayan taksit fiyatları bulunuyor.


Projede; yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı otopark ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor. 


Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön