25 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 10 indirim!

Sur Yapı İlkbahar Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 10 indirim!

Sur Yapı “İlkbahar”da lansmana özel indirim fırsatı sunuyor. ‘Her Mevsim, Tek Mevsim’ sloganıyla İstanbul’un gelişen ilçesi Sultanbeyli’de yapımına başlanan projede, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Sur Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Sur Yapı İlkbahar, avantajlı lokasyonu, meyve bahçeleri, dinlenme alanları, sosyal tesisleri, doğayla uyum içindeki peyzajı ile dikkat çekiyor. Anadolu yakasının gelişen yüzü Sultanbeyli’de inşa edilen Sur Yapı İlkbahar’ın yakınında faaliyete geçecek 400 yataklı devlet hastanesinin yanı sıra 100 dönümlük bir arazi yeni üniversite alanı olarak belirlendi. 


100 dönümlük yeni üniversite alanına komşu!

Doğa ile iç içe bir yaşam vaat eden Sur Yapı İlkbahar, benzersiz lokasyonuyla avantaj sağlıyor. Kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkan proje, yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında yer alıyor. TEM otoyolu ve metro ile Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi Anadolu Yakası’ndaki merkezi noktalara kolaylıkla ulaşım imkanı sağlanıyor. Sur Yapı İlkbahar, faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. Aynı zamanda projeye 300 metre uzaklıkta bulunan 100 dönümlük bir arazi ise yeni üniversite alanı olarak belirlendi.


3. köprünün hayata geçmesiyle birlikte proje sakinleri, Avrupa Yakası’nda bulunan Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. havalimanının bağlantı güzergâhlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. Ayrıca Sur Yapı İlkbahar projesi, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak olan otoyolun bağlantı yolları üzerinde bulunacak. 

Lansmana özel %10 + % 10 indirim! 

Lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu Sur Yapı İlkbahar’da, tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 ek indirim uygulanıyor. Örneğin, 154 m²’ 3+1 574.000 TL’lik bir ev için lansman özel yüzde 10 indirimle 57.400 TL daha az ödeme yapılıyor. Tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde ise ek olarak yüzde 10 indirim ile 51.660 TL’lik ek indirim uygulanıyor. Kampanya ile birlikte konut alıcıları 154 m²’ 3+1 574.000 TL’lik bir evi 465.000 TL ödeyerek satın alabiliyor.


Doğanın içinde huzurlu yaşam

Sur Yapı İlkbahar projesi, eşsiz peyzajıyla doğa ile uyum içinde bir yaşam sunuyor. Ağırlıklı olarak kiraz bahçelerinin bulunduğu Sur Yapı İlkbahar’da, elma, erik ve zeytin ağacı bahçeleri de yer alıyor. Aileler için konforlu yaşamın tüm inceliklerinin düşünüldüğü projede, çocuklar dalından meyve yemenin doğallığına kavuşuyor. Her mevsim rengarenk açan çiçekler ile huzurlu yaşamın adresi olacak Sur Yapı İlkbahar, geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çekiyor.


Şehrin merkezine çok yakın ve doğanın tüm güzelliklerini içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sosyal tesisleri, spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardakları ve süs havuzlarıyla evden uzaklaşmaya gerek kalmadan her türlü aktivitenin gerçekleştirilebileceği proje, gün ışığından doyasıya faydalanılabilecek az katlı ve yatay mimarisiyle de avantaj sağlıyor. 


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr



Geri Dön