25 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar ulaşım bilgileri!

Sur Yapı İlkbahar ulaşım bilgileri!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sur Yapı İlkbahar ulaşım bilgileri proje TEM Otoyolu'na, Kuzey Ormanları'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yükseliyor. İlk etabında 5 blokta 304 konut yer alan projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.



Sur Yapı İlkbahar projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


Sur Yapı İlkbahar projesinde ilk etapta 5 blokta 304 konut yer alıyor. Projede su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları,uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Sur Yapı İlkbahar projesi ikinci etabında ise 200 daire bulunuyor. Toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje lansmana özel yüzde 10 indirim sağlıyor.


Sur Yapı İlkbahar projesi dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Proje Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek


Sur Yapı İlkbahar ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu'na, Kuzey Ormanları'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alıyor.


Sur Yapı İlkbahar iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön