25 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar ve Mirage Rezidans satışa çıktı!

Sur Yapı İlkbahar ve Mirage Rezidans satışa çıktı!

Sur Yapı, Güneşli ve Sultanbeyli’de 550 milyon liralık iki yeni projeye başlıyor. Aynı yerlerde daha önce proje geliştiren firma, müşterilerinden gelen talep üzerine yeniden bu bölgelere girdi



Sur Yapı, daha önce proje geliştirdiği Güneşli ve Sultanbeyli’nin gösterdiği satış performansı ve müşterilerden gelen talep üzerinde yine aynı bölgeleri tercih etti. Sur Yapı, Güneşli’de yer alan 300 milyon liralık Mirage Rezidans ve Sultanbeyli’de yer alan 250 milyon liralık İlkbahar olmak üzere 550 milyon lira değerindeki iki projeyi satışa sundu.


Güneşli’de 342 daire

Daha önce Güneşli’de Sur Yapı Corridor projesini hayata geçirdiklerini ve aldıkları talebin kendilerini memnun ettiğini anlatan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Corridor projemizin başarısı, müşterilerin talebi ve bölgenin geleceğine inancımızla burada yeni bir yer aramaya başladık. Metro Cash & Carry’nin hemen yanında Nuryıldız Tekstil’e ait arsa için anlaşma yaptık” dedi.


Bu kapsamda Mirage Rezidans’ı hayata geçirdiklerini anlatan Elmas, “Proje, 17 katlı 3 bloktan oluşacak. 342 rezidansın bulunacağı projede 60 dükkandan oluşacak alışveriş caddesine de yer veriliyor. 1+1’de 4+1’e kadar daire seçeneklerinin olduğu projede satış fiyatları 340 bin liradan başlayarak 1 milyon 340 bin liraya kadar çıkıyor. Bu fiyatlar üzerinden yüzde 10 lansman indirimi uyguluyoruz” diye konuştu.


1.000 konuta ulaşacak

Altan Elmas, Sur Yapı’nın satışa çıkardığı ikinci projesinin 250 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Sur Yapı İlkbahar olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti:


“Sultanbeyli’de iki etap olarak planlanan projenin ilk etabında 304 konut, ikinci etabında 200 konutla toplam 504 konut yer alacak. Projede satış fiyatları 185 bin lira ile 860 bin lira arasında değişiyor. Bu fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim yapıyoruz. Projenin hemen yanında bulunan arazi sahipleriyle anlaşma sağlanırsa 3. ve 4. etap için de çalışma yapacağız. Böylece 1.000 konuta ulaşabileceğiz. Bu bölgede daha önce İdilia projesini yapmıştık. İdilia’da bir yılı doldurmak üzereyiz. 442 konuttan 60 tane kaldı. Buradan aldığımız talep oldukça yüksek.”


2.5 milyar liralık proje yürüyor

SUR Yapı’nın devam eden projelerinin değeri 2 milyar lirayı aşıyor. 550 milyon liralık iki yeni projenin yanı sıra Bursa’daki 1.3 milyar liralık Marka, İstanbul’da 300 milyon liralık ofis projesi Axis İstanbul ve 100 milyon liralık İdilia ve Vitrin projeleri bulunuyor. Altan Elmas, Beykoz, Gaziosmanpaşa ve Zeytinburnu için de arayışlarının sürdüğünü, sanayi dönüşümü ile de ilgilendiklerini sözlerine ekledi. Elmas, İzmir’de geliştirdikleri projeyi ise bu yıl finale ulaştırmayı istediklerini söyledi. 



Vatan 


Geri Dön