20 / 04 / 2024

Sur Yapı İstanbul'daki 2 yeni projesini satışa çıkarttı!

Sur Yapı İstanbul'daki 2 yeni projesini satışa çıkarttı!

Sur Yapı, ‘Prestij Tarz Kazandı’ sloganıyla Güneşli’de inşa edeceği Mirage Rezidans ve ‘Her Mevsim, Tek Mevsim’ sloganıyla Sultanbeyli’de yapımına başlayacağı Sur Yapı İlkbahar ile toplam 550 milyon TL’lik yatırıma imza atıyor.



Sur Yapı, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projesi ile 2015 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de yer alan Sur Yapı İlkbahar projeleri, Sur Yapı güvencesiyle inşa ediliyor.


MİRAGA REZİDANS'TA 342 BİRİM MEVCUT

Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m?'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor. 342 rezidansın yer aldığı projede, 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen farklı tipte 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan rezidansların fiyatı 340 bin TL ile 1 milyon 340 bin TL arasında değişiyor. Projede lansmana özel bu fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.


Kısa vadede değeri daha da artar

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen Güneşli bölgesinde yeni bir projeye daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Daha önce inşa ettiğimiz ve gördüğü büyük ilgi ile kısa zamanda satışını tamamladığımız Corridor Rezidans ve Çarşı projemizden sonra bölgede yeni bir proje daha geliştirme kararı aldık. Mirage Rezidans, TEM otoyoluna, Atatürk Havalimanı'na, E-5 karayoluna, metro istasyonlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ayrıca, Ataköy-İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin hemen yanı başında yer alıyor. Projenin kısa vadede büyük yatırım fırsatına dönüşeceğini düşünüyoruz”dedi.


Yeni Şafak


Geri Dön