29 / 03 / 2024

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor!

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor!

Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni tüketicilerle buluşturuyor. Anadolu yakasının Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa ediliyor.



Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni tüketicilerle buluşturuyor. Anadolu yakasının Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş Merkezi'nin açılışmı da 4 Eylül'de gerçekleştiriyor. Saat 16:00'da başlayacak olan açılış etkinliği saat 20.30'da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek. 


Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip ve 80 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin içerisinde tüketicinin yakından takip ettiği 147 markanın mağazası bulunuyor. Metrogarden ayrıca sosyo-kültürel gelişime katkıda bulunacak olan spor salonu ve sineması ile de dikkat çekiyor. 



Posta


Geri Dön