29 / 03 / 2024

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 mağaza satışa çıkıyor!

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 mağaza satışa çıkıyor!

Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...




Sur Yapı Mirage Çarşı'daki 31 adet mağaza Eskidji tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Mirage Çarşı'da dükkan fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 720 bin TL arasında değişiyor.


Müzayede 29 Mayıs pazar günü saat 14:00’de Sur Yapı Mirage satış ofisi karşısı, Polat İş Merkezi Açık Otopark Çadır Alanı, Evren Mah. Bahar Cad. No:91 Metro Grosmarket Yanı- Güneşli / İstanbul ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak.


342 konut ve 60 dükkandan meydana gelen Mirage Residence 17 katlı üç blok halinde yükseliyor.



Müzayede şartnamesi için tıklayın



Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı’nın Güneşli ’de inşa ettiği Mirage Rezidans’ın cadde mağazaları açık artırma ile satışa çıkıyor. Eskidji uzmanlığı ile 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek açık artırmada Mirage Rezidans Cadde mağazaları 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 36 ay vade farksız ödeme imkanı ile sahiplerini bekleyen Mirage Cadde mağazaları, bölgenin en gözde ticari merkezi olacak.


Markalı konut ve 5 yıldızlı otellerle çevrili!


Şehirli ve dinamik yapısıyla Mirage Rezidans, Avrupa Yakası’nın markalı konut projeleri ve beş yıldızlı otellerle en hızlı gelişen bölgesi Güneşli Basın Ekspres’te, Sur Yapı prestijiyle yükseliyor.  Benzersiz lokasyonu, sosyal donatıları, rezidans hizmetlerinin yanı sıra Mirage Rezidans ’ta ayrıca dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alıyor. 


2 milyonu aşkın nüfus, Atatürk Havalimanı, Tem, E-5 ve Metroya Komşu!


Avantajlı lokasyonu ile dikkat çeken Mirage Rezidans, Atatürk Havalimanı’nın yanı başında, TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında ve Kanal İstanbul projesinin yakınında bulunuyor. İki milyon nüfusa sahip bölgede yer alan Mirage Rezidans, metro, metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının da yakınında yer alıyor.  Sur Yapı Mirage, bu sene tamamlanacak olan Kabataş – Mahmutbey metrosunun Kirazlı istasyonuna komşu ve hayata geçecek olan Ataköy – İkitelli raylı sisteminin yanı başında bulunuyor. 

Mirage Rezidans’ın yakın çevresinde inşası tamamlanmış ve devam eden birçok markalı konut ile ofis projeleri yer alıyor. Ünlü oteller, hastaneler, kolejler ve üniversitelerin yer aldığı bölge, ikinci Maslak olarak da adlandırılıyor. 


Güneşli bölgesinde daha önce Corridor Rezidans & Çarşı projesini gerçekleştiren ve kısa sürede satışlarını tamamlayan Sur Yapı, yoğun talep üzerine Mirage projenin de yapımına başlamıştı. 


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Sur Yapı'nın Güneşli'deki Mirage projesinde bulunan mağazalar 29 Mayıs'ta açık artırma ile satılacak.


Şirket açıklamasına göre, Sur Yapı'nın Güneşli'de inşa ettiği Mirage Rezidans'ın cadde mağazaları açık artırma ile satışa çıkıyor. 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek açık artırmada Mirage Rezidans Cadde mağazaları 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 36 ay vade farksız ödeme imkanı ile sahiplerini bekleyen Mirage Cadde mağazalarının bölgenin gözde ticari merkezi olması bekleniyor.


Mirage Rezidans, Güneşli Basın Ekspres'te yükseliyor. Lokasyonu, sosyal donatıları ve rezidans hizmetlerinin yanı sıra Mirage Rezidans'ta ayrıca dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alıyor.


Sur Yapı, Güneşli bölgesinde daha önce Corridor Rezidans & Çarşı projesini hayata geçirmiş ve satışlarını kısa sürede tamamlamıştı.


AA





Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sur Yapı'nın Güneili'deki Mirage projesinde bulunan mağazalar 29 Mayıs'ta acık artırma ile satılacak. 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek açık artırmada Mirage Rezidans Cadde mağazaları 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 36 ay vade farksız ödeme imkanı ile sahiplerini bekleyen Mirage Cadde mağazalarının bölgenin gözde ticari merkezi olması bekleniyor. Mirage Rezidans, Güneşli Basın Ekspres'te yükseliyor. Lokasyonu, sosyal donatıları ve rezidans hizmetlerinin yanı sıra Mirage Rezidans'ta aynca dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alıyor. Sur Yapı, Güneşli bölgesinde daha önce Corridor Rezidans & Carsı projesini hayata geçirmiş ve satışlarını kısa sürede tamamlamıştı. 



Vahdet Gazetesi





Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Sur Yapı, Güneşli Mirage Rezidans'ta bulunan mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkanyor. Açık artırma, 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 14.00'da Mirage Rezidans satış ofisi karşısına kurulacak olan çadırda gerçekleşecek. Mağazalarda fiyatlar 299 bin liradan başlıyor. Alıcılara 36 ay vade farksız ödeme planı hazırlanıyor. Proje Atatürk Havalimam'nın yanı başında, TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında bulunuyor. 




Yeni Şafak





Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Güneşli 'de inşa ettiği Mirage Rezidans'ın cadde mağazaları açık artırma ile satışa çıkıyor. Eskidji uzmanlığı ile 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek açık artırmada Mirage Rezidans Cadde mağazaları 299 binTLden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 36 ay vade farksız ödeme imkanıyla sahiplerini bekleyen Mirage Cadde mağazaları, bölgenin en gözde ticari merkezi olacak. 




Akşam




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SUR Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapının inşa ettiği Miıage Rezidans, hızla gelişmeye devam eden Güneşli'de yükseliyor. Bölgede daha önce Corridor projesini gerçekleştiren Sur Yapı, kısa sürede satışlarını tamamladı ve projede yaşam Mart 2015'te başlamıştı. Sur Yapı, satışları tamamlanmasına rağmen Corridor projesine talebin devam etmesi nedeniyle daha güçlü bir lokasyonda Mirage Rezidans'ın yapımına başladı. 

342 DAİRE YER ALIYOR 

Mirage Rezidans, Avrupa yakasının markalı konut projeleri ve beş yıldızlı otellerle en hızlı gelişen 2 milyon nüfusa sahip bölgesi Güneşli Basın Ekspres'te yükseliyor. Dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alan proje Güneşlinin yanı sıra Bahçelievler, Yeşilköy ve Bakırköy gibi bölgelerden de ilgi görüyor. Mirage Rezidans'da 17 katlı 3 blokta 342 rezidans dairesi yer aldığını belirten şirket yetkilileri "Rezidanslann büyük bir kısmının tamamlandığı projede 2+1 ve 3+1 geniş mutfaklı, ebeveyn banyolu daireler talep görüyor"dedi. 

ALIŞVERİŞ CADDESİ VAR 

Mirage Rezidans blokları altında bulunan alışveriş caddesi ile hem site sakinlerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir buluşma noktası olması hedefleniyor. 60 mağazadan oluşan alışveriş caddesi 10 bin metrekare alana sahip. Her ihtiyaca cevap veren mağazaların yer alacağı Mirage'da, kafeteryalar, restoranlar, konsept mağazalar, spor salonu ve sevilen markalar rezidans sakinlerine sosyalleşme olanağı sunacak. Bölge halkının ihtiyaçlarına da cevap verecek olan Mirage Çarşı, geçmişte kalan ve özlem duyulan "sokak çarşısmda alışveriş yapma" nostaljisini modern bir şekilde yaşatıyor. Açık artırma usulü ile bir kısmının satıldığı cadde mağazalarının satışları ise 36 ay vade farksız ödeme imkânıyla devam ediyor. Avrupa yakasında yatırımlarına devam eden Sur Yapı tarihi yarımadada bulunan Topkapının merkezinde konut ve ticari alanlardan oluşan konsept bir projeyi de yakın zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Lokasyon avantajı 

Mirage Rezidans projesinde, yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık hava fitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, basketbol alam, kafeteryaları, sosyal tesisleri ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Proje avantajlı lokasyonu ile dikkat çekiyor. Mirage Rezidans, Basın Ekspres yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'nın 5 dakika mesafede yer alıyor. TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında bulunan Mirage Rezidans, yeni yapılacak Ataköy -İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Güneşli - Mimar Sinan İstasyonu'nun yanı başında ve metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının da yakınında bulunuyor. Sur Yapı Mirage, bu sene tamamlanacak olan Kabataş -Mahmutbey metrosunun Kirazlı İstasyonu'na komşu konumda yer alıyor. 

Hürriyet

Geri Dön