20 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Residence lokasyon bilgileri!

Sur Yapı Mirage Residence lokasyon bilgileri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 342 adet daire yer alıyor. Sur Yapı Mirage Residence lokasyon bilgileri İstanbul Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.



Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen  Sur Yapı  Mirage Residence projesinde dairelerin fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


60 adet mağazasının bulunduğu projede daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Sur Yapı Mirage Residence lokasyon bilgileri kapsamında proje E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön