25 / 04 / 2024

Sur Yapı Semt Bahçekent Sitesi fiyatlar!

Sur Yapı Semt Bahçekent Sitesi fiyatlar!

Firma: Sur Yapı

Proje: semt bahçekent

Metrekare birim fiyatları 2 bin 950 TL'den başlayan Semt Bahçekent projesinde yüzde 5 peşinat imkanıyla ev sahibi olmak daha kolay. Projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...



Emlak Konut güvencesine sahip  semt bahçekent  projesi İstanbul'un yükselen değeri Bahçeşehir Bahçekent'te  Sur Yapı  tarafından hayata geçirildi. 


125 bin metrekare inşaat alanı bulunan Semt Bahçekent Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam 669 konut ve 24 ticari birimden meydana gelen Semt Bahçekent Evleri'nde teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Sur Yapı Semt Bahçekent Sitesi fiyatlar!

Yüzde 5 peşinat avantajıyla ev sahibi olunabilen Semt Bahçekent projesinde dairelerin metrekare birim bazında fiyatları 2  bin 950 TL'den başlıyor. Semt Bahçekent Evleri Hoşdere satılık daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. 


3. Havaalanı ve 3. Köprü bağlantı yollarına yakın konumu ile avantaj sağlayan Hoşdere Semt Bahçekent projesinde kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi imkanlar da olacak.


Tel: 444 5 787

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön