17 / 04 / 2024

Sur Yapı Sultanbeyli daire fiyatları!

Sur Yapı Sultanbeyli daire fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sultanbeyli

Sur Yapı Sultanbeyli daire fiyatları ve ödeme planı bilgisini haberimizde bulabilirsiniz. Sur Yapı Sultanbeyli Evleri projesinde ön satışta 10 bin lira kapora ile yüzde 10 indirim sağlanıyor...




Sur Yapı  Sultanbeyli  konut projesi için ön talepler toplanmaya başladı.  Sur Yapı  Sultanbeyli projesi Aralık ayı başında ya da Ocak ayı başında satışa sunulacak. Sur Yapı Sultanbeyli daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Sur Yapı Sultanbeyli ne zaman teslim sorusuna 30 ay sonra olarak cevap veriliyor. Sur Yapı Sultanbeyli daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçenekleri sunuluyor.


Sur Yapı Sultanbeyli tanıtım ofisi ile 0216 508 28 00 numaralı telefondan görüşme yaparak, Sur Yapı Sultanbeyli hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sur Yapı Sultanbeyli Konutları, Sinpaş Liva'nın hemen yanında hayata geçiriliyor.




Sur Yapı Sultanbeyli daire fiyatları!


Sur Yapı Sultanbeyli daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 650 lira ile 2 bin 850 lira aralığında belirlendi. Ön satışlar başladığında 10 bin lira kapora ile başvuran alıcılar için yüzde 10 indirim yapılıyor. Böylece dairelerin metrekaresi 2 bin 385 liraya iniyor. Sultanbeyli Sur Yapı ödeme planına göre banka kredili ya da vadeli olarak ödemeler yapılıyor.


30 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Sur Yapı Sultanbeyli'de 350 ile 400 civarında konut yer alacak. Sur Yapı Sultanbeyli'de yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.



Suryapı Sultanbeyli satış ofisi iletişim

Suryapı Sultanbeyli telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön