23 / 04 / 2024

Sur Yapı Sultanbeyli İdilia Evleri'nde öncelikli daire seçme fırsatı!

Sur Yapı Sultanbeyli İdilia Evleri'nde öncelikli daire seçme fırsatı!

Firma: Sur Yapı

Proje: İdilia Evleri

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli' de inşa edilen ve Sur Yapı tarafından konumlandırılan Sur Yapı Sultanbeyli İdilia Evleri' nde lansman öncesi öncelikli daire seçme fırsatı bulunuyor...



Sur Yapı tarafından istanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de konumlandırılan ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu  Sur Yapı  Sultanbeyli  İdilia Evleri  300 konuttan meydana geliyor. 


TEM'e ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın mesafede yükselen proje, lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Proje, Sinpaş Liva projesinin hemen yanındaki arazi üzerinde konumalndırılıyor.


Sur Yapı Sultanbeyli İdilia Evleri satış ofisi Metrogarden satış ofisinnde bulunuyor. İdilia Evleri iletişim bilgileri ne göre projeye 0216 508 28 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center ve kapalı otoparkın da içinde sosyal olanak yer aldığı İdilia Evleri'nde yüzde 10 indirim avantajı bulunuyor.


Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları nı satış ofisinden öğrenebilirsiniz. Sultanbeyli İdilia Evleri ödeme planı na göre projede bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede taksitler 1.067 liradan başlıyor.


Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön