27 / 04 / 2024

Sur Yapı Tantavi Evleri'nde metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Sur Yapı Tantavi Evleri'nde metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Şu sıra temel açma aşamasında olan Sur Yapı Tantavi Evleri'nde fiyatlar 172 bin TL ile 2 milyon 300 bin TL arasında değişiyor. İlk teslimler 2013 Şubat´ta yapılacak



155 dönüm alan üzerinde 188 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Sur Yapı Tantavi Evleri'nde fiyatlar 172 bin TL ile 2 milyon 300 bin TL arasında değişiyor.

Çamlıca´da Tantavi bölgesinde Şile bağlantı yolu üzerinde inşa edilecek olan Exen İstanbul, Sur Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Exen İstanbul, Boğaziçi Köprüsü’ne 5, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Eksen İstanbul’un toplam yatırım bedeli 500 milyon dolar.

Şu sıra temel açma aşamasında olunan projede ilk etap teslimi 2013 Şubat´ta yapılacak. Sur Yapı Eksen İstanbul´da minimum yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Exen İstanbul´da metrekare ortalama birim fiyatı 5 bin 500 TL olarak belirlendi.

Lokasyon itibariyle merkezi konumu ve bu konumda proje geliştirilebilecek son büyük arazi üzerinde geliştirilmiş olması. Daire tiplerindeki çeşitlilik, rekreasyon alanlarının genişliği ve çeşitliliği, hem rezidans hem yatay blok müşterisine hitap ediyor olması Exen İstanbul´u diğer projelerden ayıran özelliklerden.

Eksen İstanbul´daki rezidanslar 36 ile 285 metrekare arasında, yatay bloklardaki konutların alanları ise 100 ile 355 metrekare arasında değişiyor.

Exen İstanbul’un yarısından fazlası, yatay binalardan oluşuyor. 1038 konutun bulunduğu projede; yatay binalar 11-15 katlı, 160 metre yüksekliğindeki kule rezidansı ise, 44 katlı olacak. Projede 36 m2’lik stüdyo dairelerden 355 m2’lik 4+1 dairelere kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 27’inci kattaki donanımlı spor tesisinde, büyüleyici manzaranın yanı sıra yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası yer alacak.

Projede ev otomasyon sistemi sayesinde; trafik, hava durumu gibi bilgilere ve güvenlik kamerası görüntülerine tek panelden ulaşılabilecek. Zen bahçesi, göleti, havuzları, fıskiyeleri, çocuk parkları, 1 kilometrelik bisiklet parkuru, mini futbol sahaları, fun golf sahası ile şehrin ortasında doğayla iç içe bir yaşam sunan Exen İstanbul, güneş panelleriyle ısınan havuzu sayesinde, bahar aylarında da açık havada yüzmenin keyfini yaşatacak. 

www.exenistanbul.com.tr

0216 316 72 67

Projeden görüntüler için tıklayınız

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön