29 / 03 / 2024

Sur Yapı TEM Vitrin daire fiyatları

Sur Yapı TEM Vitrin daire fiyatları

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Sur Yapı TEM Vitrin ev fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde inşa ediliyor...



Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Sur Yapı TEM Vitrin daire fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin 52 metrekare ile 407 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu  Sur Yapı  TEM Vitrin Sultangazi'de 1 ticari ve 4 konut bloğu yer alıyor. 


Sur Yapı projesi olarak konumlanan Sur Yapı TEM Vitrin daire fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Proje, 239 adet daireden oluşuyor. 


Sur Yapı TEM Vitrin daire fiyatları


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Sultangazi Sur Yapı TEM Vitrin projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Suryapı TEM Vitrin Sultangazi projesi; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Sur Yapı TEM Vitrin daire fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi'de yükseliyor. 


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön