18 / 04 / 2024

Sur Yapı TEM Vitrin fiyat listesi

Sur Yapı TEM Vitrin fiyat listesi

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Sur Yapı tarafından inşa edilen Sur Yapı TEM Vitrin fiyat listesi kapsamında daireler metrekaresi 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Proje, İstanbul Sultangazi'de yükseliyor...



İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde yükselen  Sur Yapı  TEM Vitrin fiyat listesi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Suryapı Vitrin projesi toplamda 239 adet daireden oluşuyor. 


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Sur Yapı TEM Vitrin fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor. Konut alanlarının 52 metrekare ile 407 metrekare arasında değiştiği projede satışlar devam ediyor. 


Sur Yapı TEM Vitrin fiyat listesi


İçerisinde 1 ticari bloğu ve 4 konut bloğu bulunan Suryapı Vitri Sultangazi projesi, Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


Sur Yapı Vitrin Evleri'nde; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Sur Yapı tarafından inşa edilen Sur Yapı TEM Vitrin fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlayıp, 4 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor.


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön