19 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı!

Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinat teslimde ödeniyor. Toplam 239 adet daireden meydana gelen projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı ile yüzde 5 indirim uygulanıyor. Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan proje 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


TEM otoyoluna yakın bir bölgede, Maslak-Levent hattına 5 dakika yakınlıkta bulunan Vitrin Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


Dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 286 metrekare arasında farklılık gösteren Sultangazi Vitrin projesi  Sur Yapı  imzası ile yükseliyor. Projede 239 adet konut yer alıyor.


Sur Yapı Vitrin'ın sosyal alanları fitness merkezi, kafe, çocuk oyun alanları, sauna, oturma ve dinlenme alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları ve yüzme havuzundan oluşuyor. 


Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı!

Konut fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteren Sur Yapı Vitrin'nde peşin ve ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunuyor. Projede banka kredisi kullanılan yüzde 75'lik bedelin taksitleri ödeniyor, kalan kısım teslimde ödenmeye başlıyor. 


Sur Yapı Vitrin iletişim

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön