29 / 03 / 2024

Sur Yapı Vitrin kroki

Sur Yapı Vitrin kroki

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Toplamda 239 adet daireden meydana gelen Sur Yapı Vitrin kroki resmi yayınlandı. Projede yer alan konutlar; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...



Sur Yapı Vitrin kroki hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan daireler 52 metrekare ile 407 metrekare arasında alanlara sahip. 


İçerisinde 1 adet ticari ve 4 adet konut olmak üzere toplam 5 bloğun yer aldığı  Sur Yapı  TEM Vitrin projesi, 239 adet konuttan oluşuyor. 


İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde, Sur Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Sur Yapı Vitrin kroki resmi yayınlandı. 


Sur Yapı Vitrin kroki


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Sultangazi  Sur Yapı Vitrin  projesi, 45 bin metrekare alana sahip.


Dairelerin metrekare birim fiyatının 4 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında farklılık gösterdiği Sur Yapı Vitrin Gaziosmanpaşa'da yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Suryapı TEM Vitrin'de; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Sur Yapı Vitrin kroki!


Sur Yapı Vitrin kroki


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön