27 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin ne zaman bitecek?

Sur Yapı Vitrin ne zaman bitecek?

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

İçerisinde 1 adet ticari, 4 adet konut olmak üzere 5 adet blok bulunan Sur Yapı Vitrin ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. Proje, Sur Yapı tarafından yaşama geçiriliyor...



İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde inşa edilen  Sur Yapı Vitrin  ne zaman bitecek sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Dairelerin; 52 metrekare ile 407 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Sultangazi  Sur Yapı  Vitrin projesi toplamda 45 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin ne zaman bitecek sorusuna cevap olarak 2016 yılı deniliyor. Proje, 45 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. 


Sultangazi Suryapı TEM Vitrin'de; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor 


İçerisinde toplam 239 adet daire bulunan Sur Yapı TEM Vitrin projesi,  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Sur Yapı Vitrin ne zaman bitecek sorusuna 2016 yılının Aralık ayında cevabı veriliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön