26 / 04 / 2024

Sur Yapı Vitrin TEM

Sur Yapı Vitrin TEM

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Sur Yapı Vitrin TEM projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...



Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Sur Yapı Vitrin TEM projesinde toplam 239 adet daire yer alıyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği  Sur Yapı Vitrin  TEM projesi, 1 adet ticari ve 4 adet konut olmak üzere 5 adet bloktan meydana geliyor. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Sur Yapı  TEM Vitrin projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Sur Yapı Vitrin Konutları'nın sosyal alanları içerisinde; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Sur Yapı Vitrin TEM projesi kapsamında yüzde 50 peşinatla 48 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Proje, Sur Yapı imzası taşıyor. 


Dairelerin metrekaresi 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında fiyatlarla satışa sunulduğu Sur Yapı Vitrin Evleri, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi'de yükseliyor.


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön