26 / 04 / 2024

Sur Yapı'da sosyal imkânlara ekstra bedel yok!

Sur Yapı'da sosyal imkânlara ekstra bedel yok!

Sur Yapı'nın Dora Park ve Mahalle İstanbul projelerinde, ev sahipleri sunulan sosyal imkânlar için ekstra kullanım bedeli ödemiyor.



Modern mimarisi ve kalitesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak konut sektörüne farklılık getiren, ev sahiplerine ayrıcalıklar sunan Sur Yapı'nın Anadolu Yakası'nın ilerleyen ve en popüler lokasyonlarında yer alan Dora Park ve Mahalle İstanbul projelerinde, ev sahipleri sunulan sosyal imkânlar için ekstra kullanım bedeli ödemiyor

Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın Ümraniye Dora Park ve Çekmeköy Mahalle İstanbul projelerinde ev sahiplerine ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. Ayrıcalıklı sosyal imkânları bulunan Mahalle İstanbul ve Dora Park sakinlerinin bu özel imkânlardan yararlanmak için ekstra bir kullanım bedeli ödemesi gerekmiyor.

Sosyal ve sportif olanakları arasında açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun parkının yanı sıra; sauna, fitness center ve kafeterya'dan oluşan sosyal tesis de yer alıyor. Güneşlenme alanları ve yürüyüş parkurları da bulunan projelerde en ince ayrıntı dahi düşünülerek ev sahiplerine keyifli bir yaşam sunuluyor.

Geri Dön