25 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı'dan 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı, “Olur olur bal gibi olur” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. 9 projede geçerli 60 ay vade farksız kampanya ile ev sahibi olunabiliyor.



Gayrimenkul sektörünün güçlü oyuncuları birbiri ardına yeni kampanyalara imza atmaya başladı. Sur Yapı, yeni başlattığı “Olur olur bal gibi olur” isimli yeni kampanya ile hem peşinatı hem de vade farkını sıfırladı. Kampanya, Sancaktepe'de Lavender, Ispartakule'de Bahçeyaka, Ümraniye'de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Bursa Nilüfer'de Marka Rezidans, Güneşli'de Mirage Rezidans, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Eyüp'te Axis İstanbul Ofis projelerinde olmak üzere toplam 9 Sur Yapı projesinde geçerli olacak.


YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

2017 yılında yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bu yıl geçtiğimiz yıldan daha iyi bir yıl olacak. Yatırımlarımıza, konut ve ofis projelerimize ve kampanyalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, geçtiğimiz yıl 650 milyon lira ciro elde etti. Bu yıl da 2,7 milyar TL yatırımla 6 farklı bölgede 8 proje hayata geçirecek. 8 projede 2 bin 558 konut ve 148 ticari alan olmak üzere toplam 2706 bağımsız bölüm satışa çıkarılacak. Geçtiğimiz yıldan satışı devam eden projeler ile 3 bin 531 adet bağımsız bölüme ulaşacak olan Sur Yapı, 2017 yılında 3.6 milyar TL'lik portföy yönetecek” dedi. Elmas, vadelerin 20 yıla çıkmasının da sektöre ivme katacağını belirterek, şirket olarak bu kampanyaya destek vereceklerini söyledi.


Sur Yapı dan 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

ENERJİDE ATAK

Şirket, Nisan'da Bursa'daki Marka AVM'yi açacak. Elmalı RES santrali 2017 yılının ilk aylarında devreye alınacak. Eylül ayında ise Kurtini RES santrali devreye girecek. Böylece 180 milyon liralık enerji yatırımı faaliyete almış olacak.



https://www.suryapi.com.tr/



Yeni Şafak


Geri Dön