20 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim fırsatı!

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim fırsatı!

Sur Yapı, kendi evinin sahibi olmak isteyenler ve yatırım yapmak isteyenler için 'Konut Desteği Başladı!' adıyla kampanya başlattı. Şubat ayında başlayan kampanyada isteyenler peşinat tutarlarını kendileri belirliyor.



Ödedikleri peşinat üzerinden ise yüzde 15 indirim fırsatı kazanıyor. Sultanbeyli'de yer alan İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanyada ödenen peşinatın tutarı arttıkça indirimin tutarı da artıyor. 



2015 yılının ilk kampanyasını şubat ayında hayata geçirdiklerini söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas şöyle konuştu: "Örneğin; İdilia projesinden 3+1560 bin TL'lik bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 40'ı olan 224 bin TL peşinat ödeyen müşterilerimiz ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 33 bin 600 TL Sur Yapı konut desteği almış oluyor. Vitrin projesinde ise 3+1 693 bin TL'lik bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 50'si olan 346 bin 500 TL peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 51 bin 975 TL Sur Yapı konut desteği almış oluyor." Ayrıca bu kampanyada müşterilerine sundukları konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış olduklarını aktaran Elmas, "36 ay boyunca parasını konut edinme hesabında biriktirip 36. aydaki Sur Yapı'ya olan ara ödemesini yaparken, devletin sunacağı konut edinme desteğinden de faydalanabilecek" dedi. 



Kampanyada rekabet var 

Sektörün kampanyada da rekabet ettiğini vurgulayan Elmas, "Konut üretiminde olduğu kadar kampanyada da rekabete giren firmalar daha çok peşinatı öteleme, uygun faiz, avantajlı fiyatlar sunma, taksitleri öteleme ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade seçenekleri sunma gibi ödeme kolaylığı amaçlayan kampanyaları tercih ediyor" dedi. 


Dünya



Geri Dön