23 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan yüzde 5 indirim imkanı!

Sur Yapı'dan yüzde 5 indirim imkanı!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Konut alıcısı, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarında Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim desteği alıyor..



Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli'de İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. Kalan tutar için teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 banka kredisini sabit taksit ödeme fırsatıyla sunuluyor. Kalan yüzde 25 peşinat ise konutun tesliminde ödeniyor. Mart ayı boyunca devam edecek kampanyanın geçerli olduğu İdilia projesinde Ağustos 2016'da, Vitrin projesinde ise Aralık 2016'da konut teslimleri gerçekleşecek. 


KİRA ÖDER GİBİ 

Kampanya ile ilgili Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; "Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı olarak birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Kampanyalarımızı tüketicilerimizin beklemeden, bir an önce ev sahibi olabilecekleri şekilde tasarlıyoruz. Kira ödemek yerine, kendi evinin taksitlerini ödeyerek, bütçeye uygun ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma hayallerinin kapılarını aralıyoruz. Ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyoruz. Bu kampanyamız da tüketicilerimize, beklemeye gerek duymadan ev sahibi olma fırsatı sunan cazip seçeneklerden biri... Üstelik bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış oluyor" dedi. 


KONUTLAR 1 YIL SONRA TESLİM

Örneğin; Sur Yapı Vitrin projesinde 3+1 800 bin liralık bir ev için toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 kapsamında 40 bin liralık indirim uygulanıyor. Yapılan indirimin ardından 760 bin TL'lik ev için konut teslim tarihine kadar müşteriler yüzde 75'lik krediyi sabit taksitler şeklinde ödüyor. Ara ödemenin alınmadığı kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinat ise anahtar teslim tarihi olan Aralık 2016'da gerçekleştiriliyor. Sur Yapı İdilia projesinde ise 2+1 Dubleks 473 bin liralık bir ev için toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 kapsamında 23 bin 650 liralık indirim uygulanıyor. Yapılan indirimin ardından 449 bin 350 liralık ev için konut teslim tarihine kadar müşteriler yüzde 75'lik krediyi sabit taksitler şeklinde ödüyor. Ara ödemenin alınmadığı kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinat ise anahtar teslim tarihi olan Ağustos 2016'da gerçekleştiriliyor. 


Sabah


Geri Dön