19 / 04 / 2024

Sur Yapı'nın konut bayramı 19 Aralık'ta sona erecek!

Sur Yapı'nın konut bayramı 19 Aralık'ta sona erecek!

Sur Yapı'nın "insanların kaliteli ve sağlam konutlarda yaşamasını sağlamak" felsefesiyle başlattığı Konut Bayramı projesi 2 gün sonra sona eriyor



Sur Yapı'nın "insanların kaliteli ve sağlam konutlarda yaşamasını sağlamak" felsefesiyle başlattığı Konut Bayramı projesi 2 gün sonra sona eriyor. Sur Yapı'nın, başlattığı Konut Bayramı projesine bugüne kadar yoğun ilgi gösterildi. Türkiye'nin ilk konut bayramıyla tüketiciye gönlündeki yeni eve kolayca sahip olsun diye benzersiz fırsatlar sunulan proje, yalnızca 172 ev için geçerli ve 19 Aralıkta sona eriyor. Sur Yapı'nın Konut Bayramı kampanyası Exen İstanbul ve elmanın dalından yendiği Adapark projelerinde geçerli olacak. Kampanya 19 Kasım'da başlamıştı.
PEŞİNE YÜZDE 12 İNDİRİM

Peşinatı olanlar, olmayanlar, evini satıp yeni bir eve geçmek isteyenler, kiradayken taksit ödemek istemeyenler, 'Evim eskidi, yeni ve sağlam bir eve geçmek istiyorum' diyenler için bir fırsat olan kampanyada, farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanyada ödeme seçenekleri, yüzde 40 peşinata 60 ay 0 faiz, yüzde 50 peşinata 72 ay 0 faiz, yüzde 5 peşinat ile yüzde 35'ine Sur Yapı bünyesinde 0 faiz ve kalan tutar için banka kredisine yüzde 12 indirim fırsatı şeklinde değişiyor. Dileyenin ilk 12 Ay kredi taksidinin Sur Yapı'dan olacağı kampanya da ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Yenişafak


Geri Dön