23 / 04 / 2024

Suryapı Şehir Konakları fiyat listesi!

Suryapı Şehir Konakları fiyat listesi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Şehir Konakları

Teslim tarihi 2018 olarak belirlenen Şehir Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirildi. Sur Yapı imzası taşıyan proje konum olarak metroya yürüme mesafesinde yer alıyor...



Suryapı  Şehir Konakları  fiyat listesi minimum 445 bin TL'den başlıyor. 21 bin 698 metrekarelik arsa alanına sahip olan Şehir Konakları projesi altı blok olarak planlandı. 


İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Şehir Konakları,  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. Proje toplam 210 konut ve 10 dükkandan meydana geliyor.


Ümraniye Şehir Konakları projesi konum olarak Metrogarden AVM ve metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, yeni açılan Kuzey Marmara-TEM Otoyolu bağlantısı ile trafiksiz Altunizade'ye 10 dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. 


Şehir Konakları Ümraniye teslim tarihi 2018 Kasım olarak belirlendi. Projede, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi olanaklar da bulunuyor. 


Suryapı Şehir Konakları fiyat listesi!

Ümraniye Şehir Konakları fiyat listesi; 1+1 dairelerde 445 bin TL'den, 128 metrekare 2+1 dairelerde 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Şehir Konakları Satış ofisi adres: Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi -1. Kat: Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye / İSTANBUL


Şehir Konakları iletişim:

Tel: (216) 422 65 14

Web: www.sehirkonaklari.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön