27 / 04 / 2024

Susesi De Luxe Spa&Golf Hotel, kalite belgesi aldı

Susesi De Luxe Spa&Golf Hotel, kalite belgesi aldı

Susesi De Luxe Spa&Golf Hoteli, Kalite Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Çevre Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı



İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım AŞ'ye bağlı Antalya'nın Belek beldesindeki Susesi De Luxe Spa&Golf Hoteli, Kalite Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Çevre Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.

Susesi De Luxe Resort Spa&Golf Hotel'den yapılan yazılı açıklamada, İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım AŞ'nin yatırımı olan ve üç yıl önce Belek'te hizmete açılan Susesi De Luxe Resort Spa&Golf Hoteli'nin, Bureau Veritas ile yaptığı çalışmalar sonucunda Kalite Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Çevre Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandığı bildirildi.

Dünyada 40 binden fazla çalışanı bulunan ve 370 bin kuruluşa hizmet veren Bureau Veritas ile geçen yıl Temmuz ayında başlayan çalışmalar neticesinde ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 ve ISO 14001:2004 olmak üzere 3 dalda kalitesini kanıtlayan Susesi Hotelin, aldığı bu belgeler ile bir anlamda kalitesini tescillediği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Günümüz şartlarında rekabet gücünün artması için hizmetin ve kalitenin sürekli iyileştirilmesi gerekmektedir. Susesi Hotel olarak bu konuda çok hassas davranıyoruz. Uzun ve zorlu bir süreçten geçtik ancak tüm otelin ve özellikle şirket yönetiminin inancı sayesinde hiçbir pürüz çıkmadan belgelerini aldık. Çok az sayıda otelin sahip olduğu bu belgeleri almaktan dolayı çok mutlu olduk.

Susesi Oteli bundan sonraki hedefleri arasında ise ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti-Müşteri Şikayetleri Yönetimi ve ISO 18001:2007 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelerine sahip olmak yer almaktadır."
AA


Geri Dön