26 / 04 / 2024

Süsler İnşaat'tan İzmir Bornova'ya yeni proje!

Süsler İnşaat'tan İzmir Bornova'ya yeni proje!

Güngör Çolakoğlu tarafından 1968'de kurulan Süsler İnşaat, İzmir Bornova bölgesinde bir projeye daha imza atıyor. Mevlana'daki sitede 70 daire yer alacak. Projede yeşil alan da bulunacak.



Güngör Çolakoğlu'nun 1968'de Bornova'da kurduğu Süsler İnşaat, çalışmalarını aynı bölgede sürdürüyor. Bornova'da ilk çok katlı yapıyı babasının yaptığını belirten, firma sahibi Hasan Çolakoğlu, bugün kardeşi Hakan Çolakoğlu'nun yanı sıra, mimarlık ve içmimarlık öğrenimi gören iki oğluyla birlikte çalışıyor. 


2+1'ler 320 bin lira 


Bornova'da yaklaşık 2 bin konut yaptıklarını kaydeden Hasan Çolakoğlu, Bornova Anadolu Lisesi'nin tam arkasında, Mevlana'da, 2 blokta 70 daireden oluşan bir projenin inşaatını sürdürdüklerini belirtti. Otoparkı, yeşil alanı ve spor alanı bulunan projede, 55 metrekarelik 1+1 ve 85 metrekarelik 2+1'lerden oluşan blokların yapımına Ekim 2015'te başladıklarını belirten Çolakoğlu, işçilik ve malzeme kalitesiyle 1. sınıl inşaat olarak nitelediği projenin, sahiplerine Ekim 2017'de teslim edileceğini söyledi. Dairelerin henüz 9'unun satıldığını vurgulayan Çolakoğlu, "Fiyatlarımız 1+1'ler için 250 bin, 2+1'ler için de 320 bin lira. İki bankayla da kredi anlaşması yaptık'' dedi.


'Yeni yerler imara açılmalı'


Kendileri için en önemli ölçütün 'kalite' olduğuna vurgu yapan Çolakoğlu, "Uzun dönemdir aynı usta, mimar ve mühendislerle çalışıyoruz. Bu, bize büyük rahatlık sağlıyor" dedi. İzmir'de inşaat sektörünün en büyük sorununun 'arsa' olduğunu söyleyen Çolakoğlu, "Arsa bulmak çok zorlaştı, yeni yerler imara açılmalı. Bu konuda yerel yönetimler de bize destek olmalı" diye konuştu. İzmir'de konut gereksinimi olduğunu düşündüğünü kaydeden Çolakoğlu, "En çok 2+1 dairelerin talep göreceğine inanıyorum" diye konuştu. 


suslerinsaat.com/


Milliyet Ege Ek


Geri Dön