26 / 04 / 2024

Suudi Arabistan prensi Al Saud Bursa'ya sağlık kenti kuracak!

Suudi Arabistan prensi Al Saud Bursa'ya sağlık kenti kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı, Körfez ülkelerinden gelen Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu. Fuarı gezen Suudi Arabistan prenslerinden Al Faisal Al Saud,Bursa'da tam donanımlı sağlık kenti kurmak istiyor.



SUUDİ Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, Mekke'deki 33 katlı Zemzem Towers'ın satışını gerçekleştiren Mass İntemational CEO'su Nail Alamirah'm da aralarında bulunduğu 40 kişilik heyetle Bursa İnşaat Fuarı'nı gezdi. 



DAHA ÇOK YATIRIM 

Heyet, gayrimenkul projelerini ilgiyle inceledi. Suudi prens, fuarı çok başarılı bulduğunu belirterek, "Ben ve beraberimde gelen arkadaşlar gelecek için yatırım yapmayı düşünüyoruz" dedi. Heyettekilerin yüzde 80'ine yakınının bu bölgede gayrimenkul sahibi olduğunu anlatan prens, bu ziyaretin ardından daha çok yatmm amaçlı planlann masaya yatırılacağını söyledi.



FUARA 'KÖRFEZ' AKINI 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Fuara dahil olan şirketlerimiz gerçekten çok güzel hazırlanmışlar. Birçok şirket hazırladıklan mühim projeleri burada sunma fırsatı yakaladı" dedi. 


Körfez ülkelerinden gelen çok sayıda ziyaretçinin fuan yakından incelediğini belirten Burkay, "Suudi prens Al Faisal Al Saud yanımızda. Yine Bahreyn, Kuveyt ve Katar benzeri Körfez ülkelerinden ziyaretçiler fuarda şirketlerimizin açtığı standı yakından inceliyor. Bu çok önemli" diye konuştu. 



ÖZEL İLGİLERİ VAR 

Yalova başta olmak üzere Bursa ve çevresine Körfez ülkelerinin özel bir ilgisi olduğunu anlatan İbrahim Burkay, "Su ana kadar 50 binin üstünde konutun bu bölgedeki yaünmcılara satıldığını biliyoruz. Mayıs ayı sonunda da bu konutların içinin döşenmesine yönelik 'Ev&Stil' fuarımız var. Bursa'daki planların hem kalitesi, hem de özelliği ciddi açıdan gelişecek. Önümüzdeki senelerden itibaren yalnızca gayrimenkul sahasında ayn bir fuar düzenlemeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 



Vahdet Gazetesi


Geri Dön