19 / 04 / 2024

Suudi Arabistan'ın tercihi Altın Emlak oldu!

Suudi Arabistan'ın tercihi Altın Emlak oldu!

Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını güvenilir bir emlak zinciri kanalıyla gerçekleştirmek isteyen Suudi Arabistanlı yatırımcıların Türkiye’deki tek tercihi Altın Emlak oldu.



Türkiye ekonomisine duyulan güven ve Türkiye’nin yatırıma elverişli alanlarıyla özellikle son yıllarda Arap ülkelerinin ilgisini çekiyor. Üçüncü köprü güzergahındaki noktalardan Kanal İstanbul hattı üzerindeki bölgelere, Bursa’dan  İzmir  otobanındaki hatlara ve son dönemde Karadeniz Bölgesi’ne yönelen bu ilgi büyük projelerin hayata geçirilmesiyle şekilleniyor.

Altın Emlak Suudi Arabistan Master Franchisee

Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını güvenilir bir emlak zinciri kanalıyla gerçekleştirmek isteyen Suudi Arabistanlı yatırımcıların Türkiye’deki tek tercihi Altın Emlak oldu. Türkiye’nin en gelişmiş ve en sistemli emlak zinciri olan Altın Emlak, Suudi Arabistan’ın önde gelen girişimcileri Omar Mohammed ve Tarek Hamze ile master franchise anlaşması imzaladı. Altın Emlak’ın Suudi Arabistan Master Franchisee’si olan Omar Mohammed ve Tarek Hamze yalnızca Arap yatırımcıların Türkiye’deki gayrimenkul alım-satım, kiralama ve mülk yönetimi hizmetlerini gerçekleştirmekle kalmayacak. Türkiye’deki vatandaşların Cidde, Mekke, Medine gibi önemli merkezlerinde konuttan devre mülke arsadan işyerine kadar her türlü gayrimenkul taleplerine eğitimli profesyonel kadrosuyla yanıt verecek.


Suudi Arabistan’da İlk Türk Emlak Zinciri

Cidde’de açılan Altın Emlak’ın Suudi Arabistan’da faaliyete başlayan ilk Türk emlak zinciri olduğunu belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun şunları söyledi: “Globalleşen emlak sektöründe standart emlak aracılık hizmetlerinin dışına çıkılması gerekliydi. Bu amaçla yabancı müşterilerin ülkemizdeki emlak taleplerine yanıt vermek kadar ülkemizdeki vatandaşların Arap ülkelerindeki yatırımlarına yön vermek de büyük önem taşıyor. Ekonomimize duyulan güvenle son dönemde Türkiye’ye yönelen Arap sermayesi bu bölgede Suudi Arabistan Temsilciliği ile doğru kanala ulaşacak. Yatırımcılar ülkemizdeki yatırımlarını tüm Altın Emlak Temsilcilikleri kanalıyla güvenle ve profesyonelce değerlendirecekler. Böylesine önemli adımı atan ilk Türk emlak zinciri olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.”


Türk Emlak Sektörü Dünya Piyasalarıyla Entegre 

Badawood Group güvencesiyle Suudi Arabistan’da Cidde’nin yanı sıra Mekke, Medine gibi çok önemli merkezlerindeki devre mülk projelerinde de faaliyet gösterecek olan Altın Emlak Suudi Arabistan Master Temsilciliği, Hac ve Umre dönemlerinde bölgedeki kiralama ve satın alma hizmetlerinde uzman kadrolarıyla hizmet verecek. Bu amaçla kadronun oryantasyon eğitimleri için Nisan ayında Cidde’de bulunacak olan Hakan Erilkun; “Yurtdışı çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Çünkü dünya piyasaları ile entegre olan bir Türk emlak sektörü var artık. Bu nedenle yalnızca yurt içinde lider olmak değil, Altın Emlak markasını yurtdışında da etkin hale getirmeyi ve ülkemizin bu en önemli emlak markasının dünyaya entegre olmasını hedefliyoruz. İşte Cidde’deki tüm kadroya pazarlamadan iletişime, ülkelerarası mevzuattan sistemin etkin kullanımına dair kapsamlı bir eğitim vermekteki temel amacımız da budur” diye konuştu.



Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Altın Emlak, Suudi Arabistan'ın önde gelen girişimcileri Omar Mohammed ve Tarek Hamze ile master franchise anlaşması imzaladı. Altın Emlak'ın Suudi Arabistan Master Franchisee'si olan Omar Mohammed ve Tarek Hamze yalnızca Arap yatırımcıların Türkiye'deki gayrimenkul alım-satım, kiralama ve mülk yönetimi hizmetlerini gerçekleştirmekle kalmayacak. Yapılan anlaşma kapsamında Türkiye'deki vatandaşların Cidde, Mekke, Medine gibi önemli merkezlerinde konuttan devre mülke gayrimenkul taleplerine yanıt verecek. 


Dünya



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Altın Emlak, Suudi Arabistan'ın önde gelen girişimcileri Omar Mohammed ve Tarek Hamze ile master franchise anlaşması imzaladı. Altın Emlak'ın Suudi Arabistan Master Franchisee'si olan Omar Mohammed ve Tarek Hamze, Arap yatırımcıların Türkiye'deki gayrimenkul alım-satım, kiralama ve mülk yönetimi hizmetlerinin yanı sıra Türkiye'deki vatandaşların Cidde, Mekke, Medine gibi şehirlerde konuttan devre mülke, arsadan işyerine kadar her türlü gayrimenkul taleplerine yanıt verecek. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Cidde'de açılan Altın Emlak'ın Suudi Arabistan'da faaliyete başlayan ilk Türk emlak zinciri olduğunu söyledi. 


Ekonomist


Geri Dön