19 / 04 / 2024

Süvari'nin mağaza sayısı 135'e yükseldi!

Süvari'nin mağaza sayısı 135'e yükseldi!

Erkek giyim markası Süvari, mağaza sayısını sürekli artırıyor. Süvari'nin Türkiye'de 100 mağazası faaliyet gösterirken, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Irak ve Ukrayna'da toplam 35 mağazası bulunuyor...



Erkek giyim markası Süvari, mağaza sayısını sürekli artırıyor. Süvari'nin Türkiye'de 100 mağazası faaliyet gösterirken, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Romanya, Irak ve Ukrayna'da toplam 35 mağazası bulunuyor. Firmanın ayrıca Nijerya, Nepal, Afrika, Kongo, Ürdün, Lübnan, Afganistan, Yemen ve İran'da da ticari faaliyetleri sürüyor. 


BÜYÜME HEDEFİ 

Yıllık ürün satış adedi 5 milyonu bulan Süvari, gerek ciro olarak gerek adet olarak yılı yüzde 15-20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor. Şimdiye kadar yeni mağazaları yarı yarıya yurt içi ve yurt dışında açtıklarını kaydeden Süvari yetkilileri, bundan sonraki yıllarda ise yurt dışı mağaza yatırımlarının yurt içinden daha fazla olmasını planlıyor. Firmanın uzun vadeli hedefi, dünya genelinde bin mağazaya ulaşmak. Bunların 300'ü Türkiye'de, 700'ü dünyanın farklı ülkelerinde planlanıyor. Şu anda tüm dünyada bin, anlaşmalı fabrikalar ve atölyelerde bin 500 olmak üzere toplam 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayan Süvari'nin dikkat çeken bir başka özelliği de ürünlerinin yüzde 85-90'ını yurt içinden tedarik etmesi. 


PROJE ÜSTÜNE 

Süvari, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 2007 yılında ürünlerin üzerinde Mevlana, Dumansız Hava Sahası, Elektrik Tasarrufu, Küresel Isınma, Orman Yangınları, 2010 İstanbul Kültür Başkenti, Daha Çok Pamuk ve Daha Sağlıklı Ürünler konulu ikinci bir etikete yer verdi. 2011 yılında ise Çukurova'da pamuk ekimini desteklemek için Anadolu Ajansı'yla "Beyaz Bir Masal" isimli fotoğraf sergisi düzenledi. Öte yandan Süvari Okul Yenileme Projesi kapsamında Batman Karpuzlu İlköğretim Okulu'na yeni ısıtma sistemi yapıldı, demirbaşlar yenilendi, iç-dış tadilatı gerçekleşti. Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencileriyle kravat ve gömlek tasarımı projesi yapıldı. Süvari, 'Hayata Karış' mottosuyla yTürüttüğü çalışmalarda, 'engelsiz mağaza' projesini de hayata geçirdi. 


Sabah


Geri Dön