26 / 04 / 2024

Swiss Offices'te ister saatliğine, ister yıllığına kiralık

Swiss Offices'te ister saatliğine, ister yıllığına kiralık

İstanbul Maya Akar Center'da kurulan Swiss Offices İş Merkezi, plazada ofis sahibi olmak isteyen girişimciler için uygun fiyatlarla A'dan Z'ye ofis sistemleri sunuyor...



Eğer kendi işinizi kurmak istiyor ancak ofis kurma maliyeti gözünüzde büyüyorsa ya da "home office" çalışıyor fakat kurumsal imajınızı güçlendirmek istiyorsanız şimdi anlatacağımız sistem tam size göre. Swiss Offices İş Merkezi "her şey dahil" hazır ofis paketleri sunuyor.

Türkiye için oldukça yeni olsa da aslında hazır ofis sistemi Avrupa ülkelerinde yıllardır uygulanıyor. Sistemi Türkiye'ye getiren Ömer Faruk Albayrak, bir yurtdışı gezisi sırasında bu konseptle tanışmış. Ve sistemi Türkiye'ye getirmeye karar vermiş.. Albayrak, bu alanda deneyim sahibi, İsviçre merkezli Dynamic Business Services firmasının kurucusu ve CEO'su Irene Hiltbrunner'i Türkiye'de yatırım yapma konusunda ikna edince ortaklık kurulmuş. Ardından da Swiss Offices İş Merkezi, İstanbul Maya Akar Center'da faaliyete geçmiş.

Ayda 199 dolara sanal ofis

Merkezin hizmetleri arasında sanal ofisler de var. Bu hizmet Lucerne, Geneva ve Zürich olmak üzere üç paket halinde sunuluyor. En çok Geneva tercih ediliyor. Paket, ofis ihtiyacı olmayan fakat bir iş adresine posta ve kargoların yönlendirilmesine, resepsiyon hizmetine, özel bir telefon hattına, mesaj alınıp iletilmesine ve bir faks numarasına ihtiyaç duyan şirketlerce kullanılıyor. Aylık bedeli ise 199 dolar.

HER ŞEY DAHİL!

 Swiss Offices İş Merkezi'nde sadece 1 saat için bile ofis kiralanabiliyor. Yine 15 gün, 3 ay ya da 1 yıl gibi süreler için de ofis tutmak mümkün. Swiss Offices'te kiralar kişi başı ortalama 500 ila 800 dolar arasında değişiyor. Kiralama süresi içinde herhangi bir ekstra masraf yok. Elektrik, su, aidat, ısıtma/soğutma, güvenlik, temizlik, internet, tamirat ve bakım gibi giderleri Swiss Offices karşılıyor. Resepsiyon hizmeti de sunan sistemde, ofis sahiplerinin telefonları üç dil bilen bir sekreter tarafından cevaplanıyor. Özel bir santral yazılımı kullanan sistemde, aranan numara tespit ediliyor ve telefonlara müşterilerin ismiyle yanıt veriliyor.
Para Dergisi


Geri Dön