26 / 04 / 2024

Swissotel Bahçeşehir'de yeni otel açmayı planlıyor!

Swissotel Bahçeşehir'de yeni otel açmayı planlıyor!

1991 yılından bugüne Türkiye'de farklı il sınırları içinde hizmet veren Swissotel’de yenilenme ve yeni hizmet adresi olma çalışmaları devam ediyor.



100 milyon euroluk harcama ile yenilenen otelin yeni adreslerinden birisi de Bahçeşehir olacak.Swissôtel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye'nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yatırıma devam edeceklerini de belirten Struger, "Bölgede yaşanan olumsuzluklara rağmen doluluk oranı yüzde 85'lerde. Terörden zaman zaman etkilensek de hayat devam ediyor. Bir süre sonra her şey olağan akışına giriyor" dedi.


 


Türkiye’nin en lüks otelleri arasında yer alan Swiss’te büyük süitlerin gecelik fiyatı 6 bin euro. 3 odalı rezidanslarda bu rakam 8 bin euroya kadar çıkıyor. Otelde doluluk oranları yüzde 85'ler seviyesinde.


Swissotel, FRHI Grubu'nun 3 markasından biri. Diğerleri Raffles ve Fairmont.


 


Bodrum'da da Swissotel markasıyla geçtiğimiz aylarda yeni bir otel açıldı. İstanbul Esenyurt'ta Garanti Koza ile birlikte yeni bir otel daha açılması planlanıyor.


Koza Park projesine komşu konumda yükselecek olan 50 katlı projenin büyük bir kısmı otel olarak işletilecek. Bahçeşehir’in otel ihtiyacına da cevap verecek olan projenin önümüzdeki yıl hayata geçmesi bekleniyor.

Yeni Akit

Geri Dön