23 / 04 / 2024

Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nde çatı çalışmaları başladı!

Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nde çatı çalışmaları başladı!

Türkiye'nin heyecanla beklediği Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nin açılımına gen sayım başladı. Mayıs 2015'tc açılacak olan Symbol Kocaeli'nin çatı inşaat çalışmalarına başlandı...



Türkiye'nin heyecanla beklediği Symbol Kocaeli Yaşam Merkezi'nin açılımına gen sayım başladı. Mayıs 2015'tc açılacak olan Symbol; (AVM. Hampton by Hilton, Medical Park. Kongre ve Gösteri Merkezi'nin) çatısının kapatılması için Avrupa'nın en büyük vinci ile çalışmalara baklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği Symbol Yaşam Merkezi'nin açılışı için geri sayını başladı. İçerisinde AVM, Hampton by Hilton. Medical Park. Kongre ve Gösteri Merkezi bulunmaktadır. 


ÇATI ÇALIŞMASI BAŞLADI 

Kaba inşaatı tamamlanan, iııce işlerinin devam etmekte olduğu olan Symbol Kocaeli'nin çarı kapaması için Avrupa'nın en büyük vinci çalışmalara başladı.750 tonluk vinç ile 3 parçadan oluşan çelik çatının ana makası dün yerine yerleştirilmeye başlandı.İlk etapta 57 tonluk çelikten oluşan. birinci parça 750 tonluk vinç ile yerine ycrleştirildi.45 60 boyutlarındaki ve toplamda 800 ton ağırlığındaki çatının 3 parçadan oluşan yaklaşık 100 tonluk çelik makası yerine yerleştirildi. 


Gebze Ses


Geri Dön