24 / 04 / 2024

T-Bank'ın 32. Şubesi, Levent'te açıldı!

 T-Bank'ın 32. Şubesi, Levent'te açıldı!

Temel hedefi; uzun vadeli bakış açısıyla paralel, müşterilerinin bankacılıkla ilgili ihtiyaçlarına özel hizmet anlayışı ile cevap vermek olan T-Bank, 32. şubesini İstanbul'un en önemli lokasyonlardan biri olan Levent Çarşı'da hizmete açtı.



T-Bank'ın 32. Şubesi, Levent'te açıldı. Temel hedefi; uzun vadeli bakış açısıyla paralel, müşterilerinin bankacılıkla ilgili ihtiyaçlarına özel hizmet anlayışı ile cevap vermek olan T-Bank, 32. şubesini İstanbul'un en önemli lokasyonlardan biri olan Levent Çarşı'da hizmete açtı. 


Bugüne dek Türkiye'nin önde gelen sanayi ve ticaret merkezlerinde konumlanan 31 şubesinde "butik hizmet" anlayışı çerçevesinde Orta ve Büyük Boy İşletmelerin (OBİ) ve Ticari/Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan T-Bank, İstanbul iş yaşamının kalbi kabul edilen Levent Çarşı bölgesindeki 32. şubesiyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Kurumlara özel çözümler sunan T-Bank, kaliteli hizmet anlayışı ile şube ağını genişletmeye önümüzdeki günlerde de devam edecek. 



Hürses 


Geri Dön