24 / 04 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ya katılıyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ya katılıyor!

Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape Global 2016’ta yerini aldı.



Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape Global 2016’ta yerini aldı. Tabanlıoğlu Mimarlık, 13’ncü kez katıldığı Cityscape Global 2016’da İncek Loft projesi ile “Residential – High Rise Project Award (BUILT)” kategorisinde finale kaldı. Tabanlıoğlu imzasını taşıyan, Cityscape Global 2015’te ‘En iyi konut projesi’ ödülünü kazanan Qent İstinye projesi de, bu yıl davet edildiği “Kazananlar” oturumunda yeniden yerini aldı.


Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Cityscape Global 2016, bu yıl da gayrimenkul sektöründe dünyanın en önemli temsilcilerini bir araya getirecek. Türkiye’den birçok gayrimenkul projesi ve şirketin katılımıyla yine Türkiye rüzgarlarının eseceği Cityscape Global 2016’da, Tabanlıoğlu Mimarlık da ‘katılım’ geleneğini bozmadı ve bu yıl 15’incisi düzenlenen küresel buluşmada 13’üncü kez yerini aldı.


Tabanlıoğlu Mimarlık, başarıları ödüllerle tescillenen projelerini ve özgün mimari yaklaşımlarını, S3A30 numaralı standında küresel temsilcilerle buluşturacak. Tabanlıoğlu’nun Cityscape Global’deki ödül geleneğini de sürdürüyor. Tabanlıoğlu Mimarlık, daha önce defalarca kürsüye çıktığı Cityscape Global Awards’da bu yıl da İncek Loft ile “Residential – High Rise Project Award (BUILT)” – "Yüksek Konut Yapısı” kategorisinde finale kaldı. Cityscape Global Awards ödülleri, Conrad Dubai Hotel’de 6 Eylül Salı akşamı düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak.


Qent İstinye Dubai’de tanıtılacak

Küresel platformun konferans bölümünde de Tabanlıoğlu konuşulacak. Tabanlıoğlu imzasını taşıyan ödüllü proje Qent İstinye, 5 Eylül’de Conrad Dubai Hotel’de düzenlenecek The Winner’s Circle’da tanıtılacak. Konferansta Qent İstinye projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık Dubai Ofis Direktörü Alper Alhan tarafından izleyicilere anlatılacak.


Tabanlıoğlu, Dubai ve Doha ofisleri ile Körfez Bölgesi’nde de değer yaratıyor

Tabanlıoğlu Mimarlık; İstanbul merkez,  Ankara  ve Londra ofislerinin yanı sıra Dubai ve Doha ofisleri ile Körfez Bölgesi’nde de mimarı açıdan öne çıkan önemli projeler yürütüyor. Tabanlıoğlu Mimarlık, imza attığı Dubai’deki otel & konut ağırlıklı karma projeleri ve Doha’daki kültür odaklı projeleri ile Türkiye’nin entelektüel üretim kapasitesini ve mimari başarılarını bu önemli coğrafyaya taşıyor.


Haber Posta'da şöyle yer aldı;

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ya 13. kez katılıyor. Firma, Cityscape Global 2016'da İncek Loft projesi ile "Residential - High Rise Project Award" kategorisinde finale kaldı. Dubai'de 6 ile 8 Eylül tarihleri arasında yapılacak fuar, gayrimenkul sektörünün en önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirmesiyle tanınıyor. 


Posta




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TÜRKİYE mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyamn en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape Global 2016'da yerini aldı. 6-8 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2016'ya böylece Tabanlıoğlu Mimarlık, 13'ncü kez katıldı. Şirket, Cityscape Global 2016'da İncek Loft projesi ile "Residential - High Rise Project Award (BUUT)" kategorisinde finale kaldı. Tabanlıoğlu imzasını taşıyan, Cityscape Global 2015'te 'En iyi konut projesi' ödülünü kazanan Qent İstinye projesi de, bu yıl davet edildiği "Kazananlar" oturumunda yeniden yerini aldı. Konferansta Qent İstinye projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık Dubai Ofis Direktörü Alper Alhan tarafından izleyicilere anlatüacak. 



Sözcü




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Konut, ofis ve AVM projeleriyle adından söz ettiren Tahincioğlu da Dubai Cityscape Global 2016'ya katılacak. Firma, 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00'de kendi stantlarmda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım da katılacak ve yeni projelerle hedefler masaya yatırılacak. 



Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ta yerini aldı. Tabanlıoğlu Mimarlık, 13'ncü kez katıldığı Cityscape Global 2016'da İncek Loft projesi ile "Residerıtial High Rise Project Award (BUUT)" kategorisinde finale kaldı. Tabanlıoğlu imzasını taşıyan, Cityscape Global 2015'te 'En iyi konut projesi' ödülünü kazanan Qent İstinye projesi de bu yıl davet edildiği "Kazananlar" oturumunda yeniden yerini aldı. Tabanlıoğlu Mimarlık, başarıları ödüllerle tescillenen projelerini ve özgün mimari yaklaşımlarını, S3A30 numaralı standında küresel temsilcilerle buluşturuyor. Cityscape Global Awards ödülleri, Conrad Dubai Hotel'de 6 Eylül Salı akşamı düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak. 




Vatan


Geri Dön