19 / 03 / 2024

Tac Mahal Prestij'de metrekaresi 1.900 TL'den başlayan daireler!

 Tac Mahal Prestij'de metrekaresi 1.900 TL'den başlayan daireler!

Firma: Uluhan Grup

Proje: Tac Mahal

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçen projesi Tac Mahal Prestij'de dairelerin fiyatları 74 bin liradan başlıyor.



Uluhan Grup'un Esenyturt'ta 18 bin 600 metrekare alanda temelleri atılan projesi  Tac Mahal  Prestij'de teslimlerin 2014  Ekim'de yapılması planlanıyor.


25 katlı 4 blokta 970 daireden meydana gelen projede 74 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma şansı sunuluyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Ortalama metrekare fiyatlarının 1.900 TL'den başladığı Tac Mahal Prestij'de 38 metrekare stüdyo daireler 74 bin TL'den başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma şansı sunuluyor. Konut kredisi kullanımına uygun olan projede Uluhan Grup'un kendi bünyesindeki ödeme seçenekleri ile aylık 740 TL'lik taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.


Tac Mahal Prestij'de profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık – kapalı otopark, kreş, fitness, spa, deniz manzarali seyir terasları, restoranlar, cafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları bulunurken, business center kuru temizleme ev temizleme, 24 saat kreş ve çocuk bakımı, VIP transfer ve limuzin, servis, toplantı salonları, hatırlatma servisi, fatura işlemleri, alışveriş danışmanı, seyahat danışmanı, terzi ve tadilat, oda servisi, araç kiralama, araç yıkama servisi, dekorasyon hizmeti, vestiyer ve emaneti, tercüman, vestiyer, ofis temizliği

sekreter, araç vale-parking, ev ve ofis dizayn hizmeti, çiçekçi, teknik servis gibi hizmetler sunuluyor.


Tac Mahal Prestij konum olarak Beylikdüzü-Esenyurt kesişim noktasında, TEM - E5 karayollarına direkt çıkışında, metrobüse 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.




0212 999 1001


www.tac-mahal.com



Burcu KILIÇARSLAN 


projeye sor



Geri Dön