18 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul, 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ne sponsor oldu!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ne sponsor oldu!

Sürdürülebilir ve çevre dostu yaklaşımı çervevesinde gerçekleştirdiği projeleri ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, ‘’ 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi ’’nin gümüş sponsoru oldu. Tahincioğlu Gayrimenkul, 8 numaralı standında yer alacak...



Sürdürülebilir ve çevre dostu yaklaşımı çervevesinde gerçekleştirdiği projeleri ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, ‘’3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’’nin gümüş sponsoru oldu. Yapılarda sürdürülebilirlik, yenilenebilir enerji, yeşil bina sistemlerindeki çevre dostu yaklaşımların ve yeniliklerin değerlendirileceği zirvede Tahincioğlu Gayrimenkul, 8 numaralı standında katılımcılarla bir araya gelecek. 


Ticari gayrimenkul ve konut alanında hayata geçirdiği projeler ile başarısını ve uzmanlığını kanıtlayan Tahincioğlu Gayrimenkul, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından 20 – 21 Şubat tarihlerinde bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi"ne katılıyor. “Sürdürülebilirlik-Sınırları Aşmak” temalı zirvede; yenilenebilir enerji teknolojileri, sürdürülebilirlik, yeşil finansman, yerel yönetimler, STK ve meslek odaları, yeşil bina değerlendirme sistemleri, malzeme-inovasyon, yapıda kurallar, teşvikler, yönetmelikler, sürdürülebilir kentler ve toplumlar konuları yerli ve yabancı konuşmacılar eşliğinde değerlendirilecek.  


Tahincioğlu Gayrimenkul; enerji verimliliği ve sürdürülebilirliği temel alan projelerini katılımcılarla buluşturacak

40’tan fazla oturumda 100’den fazla her biri kendi alanında uzman konuşmacının katılacağı organizasyonda, Türkiye’den ve dünyadan güncel sürdürülebilir projelerin katılımcılarla paylaşılacak. 

 

Türkiye’de projelerine “Leed Gold” sertifikası almak için en çok başvurusu olan firma olan Tahincioğlu, 8 numaralı standında, çevre duyarlılığı, enerji tasarrufu ve akıllı bina sistemlerini maksimum seviyede tutan, Nidakule Göztepe, Palladium Tower ofis projeleri başta olmak üzere Nidapark Seyrantepe’deki konut projesini de katılımcılara tanıtacak. 



Geri Dön