28 / 03 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.



350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı. Yeni projeler içerisinde Emlak Konut GYO'dan 3.6 milyar liralık rekor gelir hedefiyle alınan İstinye arazisi de var 


Ekim 2017'de teslim edilecek Nidapark Başakşehir projesinde 1 kule ve 4 yatay blok bulunacak. 374 konut metrekaresi 3600 liradan, 48 ticari birim ise metrekaresi 10 bin liradan satışa çıkarıldı. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise projenin 5 blokta genişlikleri 88 ile 314 metrekare arasında değişen 374 daireden oluşacağını ifade etti. 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede konut fiyatlarının 459 bin liradan başladığını anlatan Çalım, 120 aya kadar kredi seçeneklerinin bulunduğunu ifade etti. 


"İstanbul'da bugüne kadar Beşiktaş, Kozyatağı, Ataşehir, Levent gibi merkezi konumda projelere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, bu kez şehrin gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'i kendisine hedef seçti. 350 milyon liralık yatırımla yapımına başlayacağı Nidapark Başakşehir projesini tanıtan şirket, 374 konutu metrekaresi 3 bin 600 liradan satışa çıkardı. 


Gayrimenkulde yatırıma devam edeceklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, gelecek 3 yıl içerisinde hayata geçirecekleri 5 projenin satış gelirinin 10 milyar lirayı aşacağını ifade etti. 


Tahincioğlu'nun hayata geçireceği projeler arasında 0212-313 6827 Emlak Konut GYO'dan 3.6 milyar liralık toplam rekor gelir teklifiyle kazandığı îstinye'nin yanı sıra 1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri ile aldığı Kayabaşı arazileri de bulunuyor. Şirket ayrıca Yenisahra, Beykoz, Çengelköy, Bomonti, Zeytinburnu ve Kozyatağı'nda projeler geliştirecek. 


400 MİLYON LİRA SATIŞ HEDEFİ VAR

Başakşehir'in sürekli gelişim halinde olduğuna dikkat çeken Tahincioğlu, Nidapark Başakşehir projesinden 400 milyon lira satış geliri beklediklerini söyledi. Tahincioğlu, "Çıkmış olduğumuz fiyat, bölgeye göre düşük bir fiyat. Başakşehir'in geleceğine çok inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Habertürk





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Üç yeni projesiyle MIPIM'de boy gösteren Tahincioğlu, yabancı yatırımcının markajındaydı. Özcan Tahincioğlu, "Vizyon açısından katılım şart" dedi

MIPIM'e 3 yeni projesiyle katılan Tahincioglu, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, fuarın Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından çok önemli olduğunu dile getirdi. Tahincioğlu "Sektör oyuncuları her yıl, çoğalarak bu fuarda yerlerini almalı. Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli" diye konuştu.


İnteraktif tanıtım 

3 ofis projesini sergilediği çadırı interaktif yapan Tahincioğlu, standı gezenlere de etkileşim imkânı vermiş oldu. Artık milyar dolarlık ve çok büyük ölçekli projeler yapıldığını anlatan Tahincioğlu, uzun vadede kendilerine yenilik katacak ve değişim sunabilecek yabancı ortaklıklar yapabileceklerini kaydetti. Tahincioğlu şunları söyledi: "Levent'te yer alan ve 2016'nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz ile 2017'nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkarttık. Nidakule Levent, Avrupa Yakası'nın ilk tercih edilen iş merkezi bölgelerinden Levent'te inşa edilen, prestijli, A+ sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Metro ve AVM'lere yakın konumlanmış proje, 26 ofis katının yanı sıra, akıllı bina özelliğine sahip. Nidakule Ataşehir Batı ise Ataşehir'deki finans merkezine yakın konumuyla, A+ ofis projesi olarak inşası devam eden Nidakule Ataşehir Batı projemiz de, LEED Gold Sertifikası'na aday. Son yatırımımız ise İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi projesi. Bu proje iş dünyasının önemli bir merkezi olma iddiasını taşıyor."


İstinye bu yıl satışa çıkacak

Nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunan Tahincioğlu, 2016 yılında da yeni projelerini satışa çıkaracak. Tahincioğlu, 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar liralık 5 projeye imza atacaklarını belirtti.


Sabah


Geri Dön