26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Şahlanoğlu Ailesi ile çalışacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Şahlanoğlu Ailesi ile çalışacak!

Kent markasının eski sahibi Tahincioğlu Holding bugün gayrimenkul, tarım, iç/dış bina giydirme, sabit mobilya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Ancak son zamanlarda daha çok gayrimenkul projeleriyle öne çıkıyor...




Kent markasının eski sahibi Tahincioğlu Holding bugün gayrimenkul, tarım, iç/dış bina giydirme, sabit mobilya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Ancak son zamanlarda daha çok gayrimenkul projeleriyle öne çıkıyor. Firma, İstanbul ve Antakya'da önemli projelere imza attı. Kozyatağı Nida Kule, Palladium Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Nidapark Evleri, Nidakule Göztepe, Palladium Tower Ofis, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi gibi birçok projeyi hayata geçirdi. Nida Kule Levent Ofis, İstanbul Finans Merkezi Ofis, Çengelköy Konut Projesi, Seyrantepe Konut Projesi, Bomonti Karma Kullanımlı Proje,  Adana  Karma Kullanımlı Proje ise yeni projeleri. Üç yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar daha yatıracak. 


Büyük projelere imza atan grubun haliyle yeni projeler için yer arayışı da devam ediyor. Bize gelen bilgiye göre Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul - Anadolu Yakası'nda  yüzük taşı diye tanımlanabilecek arazi  Yenisahra'da Toptancı Market'in bitişiğindeki 40 dönümlük arazi için Şahlanoğlu Ailesi ile kat karşılığı anlaşmış. Bu alana karma bir proje yapılacakmış. Tahincioğlu ile ilgili kulisler bununla da sınırlı değil. Kentsel dönüşümün merkezlerinden olan Yenisahra'da Metro Toptancı Marketin hemen arkasına bir de ofis kurmuş. Tahincioğlu Holdingin bölgede bu kadar yoğun görünmesi "Metro'nun yerini de alacak" söylentilerine yol açmış. Holdingin patronu Özcan Tahincioğlu yakın çevresine "Keşke Metro bu araziyi satsa da alsak" diyormuş. 


PARA


Geri Dön